Mød en KFS'er: #KFSbestyrelsen

Velkommen til den første artikel i en serie, hvor vi stiller skarpt på, hvem KFS’erne egentlig er. Her kan du møde både studerende, ansatte, tidligere KFS’ere, trofaste støtter m.fl.

Mød en KFS'er: #KFSbestyrelsen

Første mand med stafetten er Eskil, som er medlem af KFS’ bestyrelse.

Navn: Eskil Lyngsøe

Alder: 24 år

Bosted: Aarhus

Rolle i KFS: Har været med i bestyrelsen siden palmesøndag 2014

Uddannelse/job: Blev i januar færdig som journalist. Arbejder på Viborg Stifts Folkeblad

 

Instrumenterne er stillet op, lydmanden er klar, og solen skinner. De kogte pølser ligger brandvarme i gryden, og på bordet står en farvelade af ketchup, remoulade og utallige halvanden liters sodavandsflasker. Der ligger samtalestartere og en smule bibelvers på bordene, og både bandet og LTC’erne er klar.

Vi er i Uglegården på Skive Gymnasium, en varm forårsdag i 2014. Jeg går i 3.g, og sammen med et par venner fra KFS-gruppen, har jeg pjækket fra fredagens sidste lektion for at stille op til KFS’tival. Nu mangler der bare de mellem 200 og 300 gymnasieelever, der i løbet af de kommende timer sætter sig ved bordene i gården for at høre tre kristne bands spille og en LTC’er holde andagt – og ikke mindst for at blive nysgerrige på, hvad det der KFS er for noget.

Jeg hedder Eskil Lyngsøe, og jeg er med i KFS’ bestyrelse. Det er jeg, fordi KFS udgør en enestående platform for gymnasieelever og studerende i hele landet. En platform, hvor der er plads til at lege, til at støtte hinanden og til at søge og fortælle andre om Jesus. Til at være kreativ i Jesu navn.

Jeg synes, det er interessant at være med der, hvor de overordnede beslutninger bliver truffet, og hvor der er mulighed for indflydelse. For mig handler det om at stille de bedst mulige rammer til rådighed for dem, der skal bruge dem. KFS’erne. Sådan at endnu flere i frimodighed kan mødes med hinanden og kan invitere deres venner til et møde med Jesus.