Mød en KFS'er: #KFSbestyrelsen

Per er en mand, der i den grad står bag KFS' vision: at kende Jesus og gøre Jesus kendt. Hør hans KFS-historie her.

Mød en KFS'er: #KFSbestyrelsen

Navn: Per Ladekjær

Alder: 46 år

By: Børkop

Rolle i KFS: Formand for KFS’ bestyrelse siden maj 2017

Job/studie: Bibelskolelærer på Børkop Højskole og selvstændig psykoterapeut

Jeg stødte ind i KFS ret kort tid efter, at jeg selv kom til tro. Jeg gik på handelsskolen og kom med i KFS på mit studiested. I første omgang troede jeg, at det var vigtigt for selv at overleve, men efter kort tid oplevede jeg, at jeg blev meget gode venner med mine studiekammerater, og de havde mange spørgsmål til min tro og om Gud. Derfor blev KFS særlig vigtig, fordi jeg fandt ud af, at jeg havde en opgave på min skole, og at det dybest set var Gud, der havde sat mig der. KFS gav mig muligheder for at række nogle invitationer ud til mine studiekammerater om arrangementer, som fandt sted på deres eget studiested og var relevante for netop dem.

Jeg oplevede også nogle livsvigtige KFS-lejre, hvor det frigørende evangelium lød mere klart, end jeg oplevede noget andet sted. Det har været en vigtig ballast for min tro lige siden. KFS var for mig også fyldt af spas og ungdom, og jeg tror, det var afgørende, at Jesus blev rakt til mig i mit eget ”sprog”.

Nu nyder jeg at være med til at skabe de bedst mulige rammer for, at studerende i dag kan møde noget af det samme. Tiden ændrer sig, og det har KFS også gjort i sin form, men jeg oplever, at rigtig mange unge rundt omkring på studiestederne har den samme brand for at gøre Jesus kendt og kende ham bedre selv. Vi er endda også blevet mere optaget af at række evangeliet til studerende udenfor vores eget lands grænser i Montenegro og Grønland. Det er da en skøn drøm at være med til! Det hårde arbejde gør vores vanvittigt dygtige ansatte og en stor flok af frivillige, men det er en stor glæde for mig, hvis jeg kan bidrage lidt til at få det til at vokse.