Mød en KFS'er: #KFSansat

Der står KFS ud over det hele på størstedelen af Nannas CV. Mød LTC's ene lærer her.

Mød en KFS'er: #KFSansat

Navn: Nanna Gummesen Ellerbek

Alder: 31 år

By: Vejle

Rolle i KFS: Lærer på LTC i fagene Evangelisation, Sjælesorg, Konflikthåndtering, Samtidsanalyse og Livshistorie. Har været ansat siden 01.08.2018.

Jeg har giftet mig til det sidste efternavn, og jeg er lige fyldt 31. Jeg har boet i København, hvor jeg bl.a. brugte nogle år på at blive psykolog. Jeg flyttede til Vejle i sommers med Emil (mand) og Oscar (søn på 15 mdr., som er OVERALT), netop fordi jeg fik job på LTC.

“KFS er det bedst’ i hele verden”.

Min historie med KFS begyndte, da jeg efter efterskolen skulle i gymnasiet – og unglæreren fra min efterskole skulle være volontør i KFS i Øst, hvor jeg boede. Derfor kom jeg med til gymaftener og var siden med til at starte en KFS-gruppe på Næstved Gymnasium. Jeg var med på alle lejrene, sad med i KFS’ bestyrelse i et år, tog på LTC og blev selv volontør i KFS i Øst året efter. Derefter var jeg frivillig til gymaftener og på utallige Discipeltræf og Påskelejre som samtalemenneske eller seminarholder. Jeg var også med til at starte apologetiklejren STiK, hvor jeg gennem en årrække var med som leder. Og nu er jeg altså så tilbage på LTC, men på den anden side af skrivebordet.

KFS og ikke mindst LTC har betydet utrolig meget for min egen vandring med Gud! Med et ønske om, at andre også må blive styrket og opmuntret til livet med Jesus, sig selv og andre gennem KFS, har jeg derfor taget del i diverse ting – og søgte også stillingen som lærer på LTC på den baggrund. Og her er jeg glad for at være!