Mød en KFS'er: #GymKFS

Mød Maren, som går på KG og ser det som sin opgave at løfte KFS-fanen højt

Mød en KFS'er: #GymKFS

Foto: Maria Bjerg

Navn: Maren Sandager Kristensen

Alder: 20 år

By: Ringkøbing

Har været med i KFS siden 2016

Job/studie: STX på Det Kristne Gymnasium

Jeg hedder Maren, og jeg er en del af KFS. Til dagligt studerer jeg på Det Kristne Gymnasium, og du spørger sikkert dig selv ’Hvordan kommer KFS ind i billedet?’
Jo, nu skal du bare høre. Jeg har siden 2017 været formand for vores KFS-gruppe, hvilket blandt andet betyder, at jeg skriver en sang to gange om året om de vildeste begivenheder (selvfølgelig Discipeltræf og Påskelejr).

KFS’s motto lyder ”Kend Jesus, gør Jesus kendt”, men det behov ser vi ikke rigtigt på KG. Her ses der til gengæld et behov for at gøre KFS kendt. Ofte er der kommet én og spurgt: ”Maren, hvad er det der KFS for noget?” Her er det blevet vigtigt for mig, at folk ved, hvad KFS er, så man ved, hvor man skal gå hen, når man skal studere videre. Derfor er der startet KFS på KG, og jeg kunne ikke være mere glad for det.

Vores KFS-gruppe har nok en anden struktur end den, mange kender. Vi har arrangeret et bedemøde hver mandag. Her mødes de, der har lyst, og beder ud fra KFS’s bedekalender og en bedekalender, vi selv har lavet over landets KFS-grupper. Dette har virkelig vist sig at have en positiv effekt: folk bliver opmærksomme på, hvad KFS er, og vi får lov til at bidrage på den måde, vi bedst kan: ved at gå i forbøn for de seje KFS’ere rundt i landet.

Det har også været et stort ønske for mig at få flere med på Discipeltræf eller Påskelejr. Sidste år var jeg med i komitéen for Discipeltræf, og hvor var det fedt at få lov til at danne rammerne for en lejr, som er højdepunktet for en del gymnasieelever. Dette er også med til at gøre, at jeg brænder så meget for KFS, for hvor er det fantastisk at mødes i Skanderborg og få lov til at dele tro.