Mød din nye volontør: Tre mand stærk

Volontøren er GymKFS'erens bedste ven, som altid er klar med et besøg og en hjælpende hånd. KFS har ansat Thomas Sørensen, Simon Nymann Eriksen og Andreas Nørgård Pedersen til at være hverdagens KFS-helte fra næste skoleår.

Mød din nye volontør: Tre mand stærk

Så skal vi til det igen. Og det bliver aldrig kedeligt.

Sidste brik i en større ansættelsesrunde er nemlig nu på plads med ansættelsen af tre volontører fra næste skoleår.

Og det bliver Andreas Nørgård Pedersen, Simon Nymann Eriksen og Thomas Sørensen, som KFS’erne skal lære at kende fra 1. august 2018.

Generalsekretær Christian Rasmussen er en glad mand oven på ansættelsen af de tre unge mænd.

“Thomas, Andreas og Simon er alle home grown LTC’ere, så det er en glæde, at fødekæden fungerer og fungerer godt. De har værdifuld udrustning med fra tiden på LTC, og så er de bare nogle aldeles fornøjelige og tillidsvækkende unge mænd, som brænder for at dele Jesus med gymnasiaster,” fortæller han.

“Jeg kan ikke få armene ned over, at vi også efter sommer kun har gode medarbejdere i KFS.”

Mød de tre herunder.

Andreas Nørgård Pedersen, syd/Fyn (tv)

Andreas er 21 år og fra Mårslet ved Aarhus, hvor han gik på STX på Aarhus Katedralskole.

Han fortæller: “Lige nu går jeg på KFS’ bibelskole LTC, hvilket jeg er utroligt glad for. På LTC bliver vi udfordret på mange områder, både intellektuelt og menneskeligt. Vi tager på teamperioder, hvor vi deler de gode nyheder om Jesus i religionstimer og i stande midt i gymnasiers kantiner.”

“KFS rummer en bred vifte af diversitet, hvor der er plads til alle, uanset hvordan deres relation med Jesus ser ud. Det store spørgsmål om Guds eksistens har fyldt meget hos mig, og det har KFS ikke blot rummet mig i, men KFS har også været villige til at vandre med mig. Det er blandt andet derfor, jeg gerne vil arbejde i KFS.”

“Alle kristne møder udfordringer ved at gå på gymnasium, og der er brug for en smule ældre kristne til at støtte op om disse totalt seje unge mennesker. Netop denne støtte ser jeg vildt meget frem til at give. Ellers glæder jeg mig til at fortælle endnu flere mennesker om Jesus i Syddanmark og på Fyn!”

Simon Nymann Eriksen, øst (midt)

Simon er også 21 år. Han er opvokset i Hillerød, hvor han også tog sin gymnasielle uddannelse i sin tid.

“Jeg har været glad for KFS i flere år efterhånden. I gymnasietiden var jeg glad for min gruppe og lejrene,” fortæller han.

“Jeg vil gerne arbejde i KFS, fordi organisationen var vigtig for mig, da jeg gik på gymnasiet. Det har været et sted for stærke kristne relationer. Udover det, så skal gymnasieeleverne rundt i Danmark høre om Jesus.”

“Jeg glæder mig til at være sammen med KFS’erne på den sjove eller den dybe måde. Ja, glæder mig til at lære dem at kende.”

Thomas Sørensen, nord (th)

Thomas er 20 år og fra Ans by. Han tog sin ungdomsuddannelse på HTX i Silkeborg.

“Jeg har oplevet på LTC, at det arbejde, som KFS laver, er rigtig meningsfuldt. At støtte og styrke de kristne studerende i hele landet, men også at række ud til de gymnasieelever, som ikke kender Jesus. Det føles herligt at snakke med KFS’erne rundt omkring i landet, høre om, hvad de laver og give dem råd og dele erfaring ind i den dagligdag, som jeg selv sloges med for få år siden,” fortæller han.

“Derudover så er det også fantastisk at få lov til, at stå foran en hel gymnasieklasse og fortælle, hvad Jesus betyder for mig, som jobbet også indebærer.”

“Det bliver helt vildt fantastisk at skulle være i et samarbejde med både den nye sekretær, Julie, men også alle KFS’erne. Jeg glæder mig til at være i en relation med KFS’erne, både når de finder livet i gymnasiet hårdt, men også når de synes, det går let, og de måske har overskud og ambitioner til at stable fede arrangementer på banen.”