Mød din nye nordsekretær: Julie vil arbejde med fællesskab

Julie Thingmann Christensen glæder sig mest til at snakke med mennesker om Jesus. Det er et godt udgangspunkt for den nye KFS-sekretær i nord, som starter i sin nye stilling allerede d. 1. maj.

Mød din nye nordsekretær: Julie vil arbejde med fællesskab

Når Julie Thingmann Christensen starter i sin stilling som KFS-sekretær i nord d. 1. maj, mangler hun ikke inspiration til sit arbejde i KFS.

“Jeg vil gerne arbejde lige præcis i KFS, fordi jeg har lyst til at arbejde med fællesskab – mellem mennesker og mellem Gud og mennesker – fordi det bedste, der kan ske, er, at et menneske kommer til tro på Gud,” fortæller hun.

“Og så elsker jeg humoren i KFS og har været virkelig glad for at have alle mulige opgaver, og det holder med garanti ikke op med at være sjovt, bare fordi jeg snart er færdig med at være studerende.”

Snakke om Jesus

Det er det mest centrale, som er drivkraften bag hendes iver for at komme i gang.

“Jeg glæder mig mest til et arbejde, hvor jeg skal snakke med mennesker om Jesus,” siger hun og fortsætter: “Det elsker jeg simpelthen, fordi det er godt at tale om Ham, og fordi det er så spændende gennem samtaler at opdage, hvor Gud allerede er i gang med at arbejde.”

“Men i virkeligheden glæder jeg mig til alt ved jobbet – fx at møde en masse KFS’ere! Dét er et privilegie at få lov til!”

Visioner for KFS arbejdet i Nord

Julie får ansvarsområde for KFS’ nordligste region, som strækker fra Nordjylland og godt ned i det midtjyske.

“Jeg er virkelig spændt på alle de mennesker, jeg skal møde, og hvad Gud vil gøre i Nord, og hvordan Han vil bruge os allesammen der,” fortæller hun.

“I Nord drømmer jeg om at se KFS’ere styrkes i troen på Gud og i kærligheden til mennesker omkring dem. Og så drømmer jeg om, at vi ikke må være bange for at tale om det, der ligger os på hjerte, men at vi må få dybe relationer og derigennem få lov til at se, at det ikke kun er mig, men også min klassekammerat, der har brug for Jesus.”

“Jeg håber, at vi må få kreative idéer til veje ind i den slags spændende samtaler, og at vi også må opleve vores fag som den slags samtaleåbnere.”

Pædagogik og akroyoga

Julie har netop afsluttet en kandidatgrad i pædagogik. Dette, vurderer hun, vil komme hende til god gavn i hendes arbejde.

“Jeg tror, at det betyder, at jeg ved en del om mennesker og fællesskaber, hvor vi vil noget med hinanden – og sådan er det jo i KFS. Derudover har jeg masser af erfaring med at være studerende og KFS’er og med at holde af mennesker, så det håber jeg også at kunne trække på,” fortæller hun.

Når det kommer til, hvad Julie laver i sin fritid, får du nok brug for at google ordet “akroyoga”.

“I min fritid kan jeg lide at hænge ud med mine venner og bare grine eller have en nørdet eller dyb samtale. Jeg kan også ret godt lide at lave mad, spille musik, danse og dyrke akroyoga, som måske lyder lidt ligesom yoga i vand, men som mere bare er voksne, der klatrer og flyver på hinanden, hvilket gør det alt for sjovt,” slutter hun.

Et stort velkommen til KFS, Julie!