Mød din nye KFS volontør

Kære KFS’ere rundt om på ungdomsuddannelserne. Vi har gjort det igen! Mød din lokale KFS volontør fra næste skoleår og læs om, hvorfor de glæder sig til at møde netop dig.

Mød din nye KFS volontør

KFS kan i dag offentliggøre navnene på tre nyansatte volontører. Det betyder, at vi igen fra næste skoleår vil kunne sende tre unge medarbejdere ud i landet til at støtte op om græsrodsarbejdet i KFS. Med base i Nord-, Syd- og Østdanmark skal de tjene og støtte KFS’ere lokalt samt assistere sekretærene i deres arbejde.

Generalsekretær Christian Rasmussen er begejstret over nyansættelserne: ”Jeg glæder mig over, at vi igen kan stille et stærkt volontør-hold, og jeg ser frem til samarbejdet med dem, om at gøre Jesus kendt blandt studerende på Danmarks ungdomsuddannelser”.

Og vi har fundet tre, der virkelig brænder for at tjene de lokale KFS’ere. Vi har været i kontakt og bedt dem præsentere sig samt fortælle, hvorfor de ønsker at arbejde i KFS, og hvad de glæder sig mest til.

Marianne Tarp Krüger, Øst
Jeg er 20 år gammel og kommer fra Haderslev, hvor jeg også har gået på gymnasiet. Jeg er i gang med mit første sabbatår, og lige nu går jeg på Børkop højskole.

Jeg vil gerne arbejde i KFS, fordi jeg har et ønske om at gøre Jesus kendt blandt studerende i Danmark. Det kan man i KFS, fordi der er en mulighed for, at man som studerende ikke skal lade sin tro blive derhjemme, når man er på sit studiested.

Noget af det, jeg glæder mig mest til, er, at få lov til at møde studerende i deres hverdag og snakke med dem om nogle af livets små og store spørgsmål. Jeg glæder mig til at være sammen med de forskellige KFS-grupper og støtte dem i det vigtige arbejde, de hver især gør.

Mathias Gottfred Jensen, Nord (midten)
Jeg er 20 år og bor p.t. i Bjerringbro, hvor jeg arbejder på Hedemølle Efterskole. Ellers bor jeg i Aalborg, hvor jeg har taget en STX på Aalborghus Gymnasium.

Jeg brænder for at snakke med unge mennesker om Jesus og jeg vil gerne arbejde i KFS, da jeg deler den samme vision, “at kende Jesus og gøre Jesus kendt”. I KFS får man for alvor lov til at snakke med unge mennesker og møde dem lige der hvor de er, være til opmuntring og gå et lille stykke af livet sammen.

Jeg glæder mig utrolig meget, til at snakke med mennesker om Jesus og være en ressource og sparringspartner for de forskellige KFS-grupper i Nord-området.

Peter Stidsen, Syd (højre)
Jeg er 20 år og kommer fra Korning nær Horsens. Jeg er student fra HTX i Vejle og nuværende LTC’er.

Gennem gymnasietiden og på LTC har jeg nydt at være en del af KFS. Det vil jeg gerne et år mere. Noget af det jeg bedst kan lide ved KFS er, at fællesskaberne er til stede ude på gymnasierne – ude “i verden”.

Jeg glæder mig mest til at være sammen med KFS’erne. Både i gode og svære tider. Og så glæder jeg mig til at hjælpe og motivere KFS’erne til at kende Jesus og gøre Jesus kendt.