Kontinuitet og fornyelse: Studentersekretær forlænger i København

En god kending skilte sig ud blandt de nye ansigter ved KFS' ansættelsesrunde i februar. Kristian Kappels forlængelse på to år skal bruges på nye idéer, flere events og mere mission.

Kontinuitet og fornyelse: Studentersekretær forlænger i København

Hvorfor valgte du at fortsætte i KFS?
Egentlig var det ret meget en no-brainer for mig, selvom jeg lige skulle vænne mig til tanken om at blive i KFS 2 år mere.

Jeg har haft 5 fantastiske år i KFS, har elsket mit job og arbejdsopgaverne hele vejen og er stadig ikke blevet træt af det. Desuden havde jeg ikke nogen konkrete planer om, hvad der skulle ske efter KFS.

Hvad er dine visioner for KFS-arbejdet de næste to år?
Jeg har stadig masser af ting, jeg gerne vil se ske i KFS, og som jeg har lyst til at engagere mig i.

Til Tro har altid været en sjov og anderledes legeplads – og jeg har en hel stak temaer, ideer og eksperimenter, som jeg kunne tænke mig at udsætte KFS´ studentermagasin for.

Derudover er der selvfølgelig vores eventuge i København, som vi ændrede rigtig meget på i år – blandt andet ændrede vi temaet fra Convinced? til STORY. Jeg synes, at mange af vores ideer og tanker fungerede godt, men der er også masser af muligheder for forbedringer og for at nå længere ind i studieverdenen med verdens bedste historie – om at der findes en Gud, som elsker os, som vi er, som længes efter at være sammen med os og som tilgiver os.

Og så glæder jeg mig til at følges et par år mere med en helt fantastisk gruppe studerende i KFS København – både rundt omkring på studiestederne og i vores ”StorKFS” gruppe, hvor jeg har fået mange gode venner og relationer i løbet af de sidste 5 år.

KFS til Grønland

Et konkret projekt, jeg virkelig glæder mig over at skulle arbejde videre med, er KFS´ arbejde med at starte et grønlandsk studenterarbejde op.

Nu får jeg lov til at tage et par skridt mere på den vandring, som er noget af det mest spændende og udfordrende, jeg har været med til i min KFS-tid, og det glæder jeg mig simpelthen så meget til!

KFS 2020 vision
KFS har lige lanceret et nyt treårigt fokus, med særligt blik på at engagere videregående studerende, hvilket jeg også ser meget frem til at arbejde med på.

I København er jeg overbevist om, at én af nøglerne er et godt samarbejde med de kirker, foreninger og organisationer, der ligesom KFS arbejder med studerende og studentermission. Den slags samarbejde på tværs har vi allerede høstet mange frugter af herovre eksempelvis med Velkommen til København, og jeg er overbevist om, at det kun er begyndelsen.

I en by som København, med langt over 100.000 studerende, er det helt afgørende, at vi er i stand til at se udover vores egen kontekst og agere som ”ét legeme” med Kristus som hovedet. Også selvom vi er forskellige – ja, måske netop derfor.