KFS søger barselsvikar til Nuuk

Har du en drøm om at møde grønlandske studerende med evangeliet; at vise dem hvilken kærlighed Gud elsker dem med? Og har du lyst til at snakke med dem om deres hverdag, så de får mere overskud på studiet?
Ønsker du at være med til at tage nogle af de første skridt i KFS-arbejdet i Grønland?

Fra 1. september 2020 til 28. februar 2021 søger KFS en barselsvikar til KFS-arbejdet i Grønland, i Nuuk.

Ansøgningsfrist 24.04.2020

Arbejdsopgaver

Du vil være den daglige leder af KFS Grønland og står derfor for at lede de ugentlige aktiviteter og være kontakten til kirkelige og sekulære samarbejdspartnere rundt i byen, samt være kontakten til KFS i Danmark.
Det arbejde, du kommer op til, er stadig i en pionerfase, og der vil derfor være mulighed for at videreudvikle på aktiviteter og afprøve nye ting. Du vil opleve et arbejde, som har ligheder til KFS-arbejdet i Danmark, men som er tilpasset en anden kultur, hvilket du skal være åben overfor.

Vi forestiller os, at du

– elsker Jesus, Bibelen og studerende

– måske har et kendskab til Grønland, men det er ikke et krav, at du har besøgt landet

– har en nysgerrighed og en ydmyghed over for den nye kultur, du lander i

– kan arbejde selvstændigt

– er i gang med en videregående uddannelse eller har færdiggjort en uddannelse

– deler KFS’ vision og værdigrundlag

KFS’ vision

KFS er en studenterbevægelse, hvis mission er, at studerende på gymnasiale og videregående uddannelser må kende Jesus og gøre Jesus kendt blandt deres medstuderende. I Grønland står KFS’ arbejde på to ben:

  • At give studerende i Grønland en så god studietid som muligt ved at skabe et godt studiemiljø igennem fællesskaber og studiefremmende aktiviteter. Derigennem være et sted, hvor der er plads til at sætte tro og livssyn til debat.
  • At vise unge kristne, at man kan være nysgerrig på kristendommen og studere den ved at læse i Bibelen og derigennem lære om, at der findes en frelser for dem, som elsker dem og giver dem værdi.

KFS bygger på et luthersk bekendelses- og værdigrundlag med Jesus, nåden, Bibelen og troen som centrale fokuspunkter. Med det udgangspunkt ønsker vi at invitere kristne fra alle konfessioner til at tage del i vores studiestedsarbejde.
KFS Grønland er også en del af et IFES-program, Breaking New Ground, som også viser interesse for at følge med i arbejdet og hjælpe, hvor det er muligt.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en tjeneste for grønlandske unge og studerende, hvor du samarbejder med et par frivillige i byen, men ofte skal arbejde selvstændigt.

Stillingen består af 30 timers arbejde, hvor det forventes, at du er fleksibel i forhold til aften- og weekendarbejde.
Lønnen vil være 14.000 kr./måned. KFS betaler din ud- og hjemrejse. Der vil være mulighed for at få et værelse og fri kost på Sømandshjemmet i Nuuk til 4.273 kr. i måneden.

Ansøgning

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til KFS-sekretær i Grønland Sara Børty tlf. +299 24 54 40, e-mail: sara@kfs.dk

Ansøgningsfrist: 24. april 2020.

Ansættelsessamtaler gennemføres i uge 18, 2020.

Ansøgning, cv, dokumentation for højest afsluttede uddannelse samt eventuelle udtalelser sendes via mail som ét samlet pdf-dokument til generalsekretær Christian Rasmussen: christian@kfs.dk.

Bonus

  • Du får lov til at opleve Guds natur, som du ikke har oplevet den før: fjeldvandring, sejlture, langrend og meget mere.
  • Der er garanti for hvid jul!
  • Du bliver en del af et kristent fællesskab i Nuuk.