KFS præsenterer nye sekretærer til Nord- og Østdanmark

KFS er klar med et nyt stærkt hold til det kommende skoleår, efter tre stillinger blev besat ved ansættelsesrunde i februar. Mød Julie, Rebekka og, i et overraskende twist, en gammel kending.

KFS præsenterer nye sekretærer til Nord- og Østdanmark

Når det nye skoleår går i gang til august, vil gymnasiale og videregående studerende få støtte og sparring fra en række nye medarbejdere i KFS.

Julie er ny sekretær i Nord- og Midtjylland

I Nord- og Midtjylland er Julie Thingmann Christensen blevet ansat som efterfølger til Jan Pahus Nissen. Med base i Aalborg skal hun arbejde med både gymnasiale og videregående studerende i regionen og være tovholder for KFS-arbejdet her.

”Jeg glæder mig helt vildt til de mange samtaler om Jesus, til at møde alle KFS’erne og til sammen med dem at fortælle videre, hvor fantastisk god Gud er,” fortæller hun.

Rebekka er ny gymnasiesekretær i Østdanmark

Øst for Storebælt ansættes Rebekka Barbara Friis Rasmussen som gymnasiesekretær, hvor hun efterfølger Lisa Rom Boye på kontoret på Østerbro. Hun skal fortsætte det gode arbejde blandt KFS-grupper og lokalforeninger i det gymnasiale KFS landskab.

”Jeg er spændt på at skulle arbejde for og med gymnasieeleverne øst for Storebælt! Jeg glæder mig til mange ting, men nogle af dem er at lære gymnasieeleverne at kende, at bruge tid sammen med dem og at holde religionstimer ude på gymnasierne og åbne op for at invitere eleverne til at undersøge Jesus selv,” fortæller Rebekka.

Generalsekretær Christian Rasmussen udtaler: ”I Julie og Rebekka har vi fået to unge kvinder, der først og fremmest elsker Jesus og studerende. De har deres unge alder til trods rigtig meget erfaring med studentermission. Julie har været engageret på alle mulige måder i KFS siden gymnasietiden og Rebekka er lige nu volontør i Montenegros studenterarbejde på andet år – udsendt af KFS.”

Kristian fortsætter som studentersekretær i København

I stillingen som studentersekretær i Øst har nuværende medarbejder Kristian Kappel sagt ja til en forlængelse på to år.

”Man er jo altid lidt ekstra spændt, når chefen ringer midt i en ansættelsesproces, for hvem kommer til at overtage ens job? Jeg indrømmer, at jeg blev temmelig overrasket over tilbuddet om 2 års forlængelse, men jeg blev også simpelthen så glad.

Jeg føler mig virkelig privilegeret ved muligheden for at være i KFS 2 år mere, end jeg regnede med, og glæder mig til at se, hvad Gud har tænkt sig at bruge det til. Og så får jeg jo lov til at være med i arbejdet for en ny og vildt spændende 2020 vision – hvor videregående studerende er et af de helt centrale fokusområder.”

Til Kristians forlængelse kommenterer Christian Rasmussen:

”Vi er også rigtig glade for, at Kristian har sagt ja til at forlænge kontrakten. Vi har egentlig en åremålspolitik i KFS, som betyder, at gymnasie- og studentersekretærer ikke kan forlænges, men da vi vurderede, at ansøgerfeltet til stillingen som studentersekretær i København ikke matchede profilen ift. alder og uddannelse, har vi dispenseret derfra i denne omgang. Så Kristian fortsætter det gode arbejde, han har lagt for dagen de seneste fem år.

Efter sommerferien

Ansættelserne træder alle i kraft d. 1. august, og generalsekretæren glæder sig over at kunne præsentere de nye medarbejdere for KFS’erne.

”Det er en stor tilfredsstillelse med tre så gode løsninger på disse poster, og jeg er utrolig glad for, at vi også efter sommer kan sætte et stærkt hold i KFS.”