KFS opskalerer: Nyoprettet stilling udvider indsatsen i Vest- og Sønderjylland

KFS kan i dag offentliggøre, at indsatsen på de danske studiesteder udvides med oprettelsen af en ny sekretærstilling i Vest-og Sønderjylland.

KFS opskalerer: Nyoprettet stilling udvider indsatsen i Vest- og Sønderjylland

Der er gode nyheder til alle KFS’ere denne tirsdag.

KFS’ bestyrelse besluttede i weekenden at udvide sekretærflokken med baggrund i det “særlige fokus frem mod sommeren 2020“.

Vi søger derfor en KFS-sekretær, der med bopæl i Esbjerg kan løfte indsatsen i Vest- og Sønderjylland.

Økonomi og handlekraft

Økonomisk set er ansættelsen gjort mulig på grund af salget af en lejlighed i København i 2017, hvilket har gjort det muligt at tænke i endnu en ansættelse. KFS skal dog stadig have nogle ekstra midler hjem, men tror på, at det kan lade sig gøre med hjælp fra fonde og gode venner.

Generalsekretær Christian Rasmussen kan ikke skjule sin begejstring:

”Det er velsignet at have både et større økonomisk råderum og en handlekraftig bestyrelse, som ønsker at give os de bedste muligheder for at løbe med det særlige fokus, vi har fået udstukket for de næste år, nemlig at intensivere indsatsen på de videregående studier.”

Ansættelse til gavn for hele landet

Han understreger, at ansættelsen i Vest- og Sønderjylland også vil komme studerende i resten af Danmark til gavn.

“Syd- og Nord-sekretærerne vil få frigivet ressourcer til både deres daglige arbejde samt arbejdet med det nye særlige fokus, da dele af deres regioner vil falde under den nye Vest-region. Og generelt vil det jo løfte vores kerneydelse ude i marken, så der bliver mere support af KFS’erne og flere muligheder for at pionere nye KFS-fællesskaber.”

Stilling med ansøgningsfrist i slut-april

KFS har allerede ansat en række nye sekretærer fra det nye skoleår, men skal nu ud i en ny ansættelsesrunde i 11. time.

Christian Rasmussen er fortrøstningsfuld, men beder også om hjælp fra KFS’ venner.

“Det er selvfølgelig spændende, om vi kan få den rette person kørt i stilling allerede til sommer, men det går vi efter, så bed høstens herre om at sende os den rette medarbejder,” afslutter han.