KFS opruster igen: Endnu en Uncovermedarbejder ansat

Arbejdet med KFS’ materiale til åbne bibelstudiegrupper, Uncover, får endnu et nøk op med oprettelsen af ny studentermedhjælperstilling øst for Storebælt. Mød Morten Kofoed Munch!

KFS opruster igen: Endnu en Uncovermedarbejder ansat

I KFS tror vi på, det rykker noget, når kristne studerende og deres kammerater mødes på lige fod over et stykke fra Guds ord.

Derfor har vi ansat 26-årige stud.theol. Morten Kofoed Munch som Uncover-studentermedhjælper øst for Storebælt.

Sammen med nuværende Uncover-studentermedhjælper i Vest, Kristoffer Kruse, skal han danne en dynamisk duo i arbejdet med åbne bibelstudiegrupper.

Begge er ansat med det ene mål for øje at støtte op de nuværende Uncover-grupper og arbejde på at hjælpe KFS’ere med at oprette nye.

Feste og invitere

Vi har spurgt Morten, hvorfor han gerne vil arbejde i KFS.

”Når Jesus skal beskrive Guds rige, gør han det blandt andet ved billedet om, at der inviteres til festmåltid og bryllup for kongesønnen. Og er der noget, som jeg synes, vi kan i KFS, så er det at feste og invitere,” fortæller han.

”Derudover er min tillid til Jesus på en særlig måde vokset i KFS. Så at jeg kan få lov til at være med i KFS-staben og forhåbentlig være et værktøj til, at andres tillid til Jesus også må vokse, gør mig ydmyg og forventningsfuld.”

Drømmen, forventningen, håbet

Til hvad han glæder sig mest til i arbejdet med Uncover i KFS, svarer Morten:

”Altså. Helt ind til benet, så glæder jeg mig til at se studerende få en levende relation med Jesus,” siger han.

“Det er drømmen, forventningen, håbet og min bøn, at Uncover vil blive læst og brugt i hele Danmark, så at mange studerende vil få deres ‘hjertes øjne’ åbnet for Jesus og tage imod ham og hans invitation til fest i Guds rige.”

”Derudover glæder jeg mig til gode snakke om bibeltekster, Jesus, tro/tvivl, frustrationer, og til aha-oplevelser, sjove situationer, venskaber og hvad der ellers følger med i et åbent studie af Bibelen,” slutter han.