KFS hjemsender medarbejdere

KFS hjemsender medarbejdere

Coronakrisen sætter fortsat sit præg overalt i Danmark, og i KFS mærkes det også, at intet er, som det plejer. KFS’ ledelse har nu besluttet at hjemsende de fleste medarbejdere i organisationen fra 14. april til og med 8. juni. Medarbejderne hjemsendes med løn i henhold til regeringens lønkompensationsordning.

Peter Bjerre, som er sekretariatsleder i KFS, fortæller: ”Vi har måttet aflyse alle aktiviteter i organisationen siden midt i marts på grund af corona. Og med statsministerens udmelding sidste mandag er det fortsat uklart, hvornår vi kan forvente at starte vores aktiviteter op igen. Vi har forsøgt at trække den så langt, vi kunne, uden at hjemsende, men vi vurderer, at det er rettidig omhu at gøre det nu. Ikke mindst fordi coronakrisen på længere sigt skaber usikkerhed om KFS’ økonomi. Vi har derfor valgt at gøre brug af regeringens lønkompensationsordning.”

Hjemsendelsen gælder langt de fleste medarbejdere i KFS. I hjemsendelsesperioden vil der dog være enkelte dage, hvor de hjemsendte KFS-ansatte arbejder. Det vil derfor stadig være muligt at tage kontakt til sin lokale sekretær via mail, men man må forvente en længere svartid end normalt. KFS-sekretariatet kan kontaktes telefonisk som normalt på hverdage i hele perioden på telefon 35 43 82 82, og sekretariatsleder Peter Bjerre er også tilgængelig på peter@kfs.dk.