KFS bliver medlemsorganisation

Fra 2013 er det muligt at blive medlem af KFS og få medlemsfordele.

Fra begyndelsen af 2013 bliver det muligt at blive medlem af KFS. Det er der flere grunde til. KFS får bedre indsigt i, hvem der er tilknyttet KFS, og det gør det dermed muligt at give bedre og mere relevant information til KFS’erne. Sekundært vil det give en fordel i forhold til den økonomiske støtte, KFS kan få igennem tipsmidlerne.

Det giver også KFS’ere flere fordele. For det første betyder det, at den enkelte KFS’er kan få mere direkte demokratisk indflydelse på KFS og det lokale arbejde. Dernæst får medlemmer rabat på KFS’ store lejre, nemlig Påskelejr, Discipeltræf og Assist. En tredje fordel er, at medlemmer kan modtage KFS’ magasin, Til Tro, gratis. For det fjerde bliver det muligt at få særtilbud på blandt andet bøger og konferencer.

Kort sagt kan KFS som medlemsorganisation være et endnu bedre KFS.

De lokale KFS-foreninger, som storKFS i Aalborg, Aarhus og København bliver en del af KFS på landsplan og bliver betragtet som en del af KFS’ lokale arbejde. Er man medlem af disse foreninger, er man fremover automatisk medlem af den landsdækkende organisation.

Hvis man ikke er medlem af en lokalforening, kan man naturligvis stadig blive medlem. Det kommer til at koste 100 kroner årligt. Man kan fra omkring februar 2013 melde sig til via hjemmesiden eller i forbindelse med lejr-tilmelding og dermed få rabatten med det samme.

Medlemskab er ikke en forudsætning for at deltage i lejre eller at være en del af KFS’ øvrige arbejde – eksempelvis som KFS-iværksætter. Det er således ikke kun medlemmer, der kan kalde sig KFS’ere. Det er dog ikke muligt at stemme til bestyrelsesvalg eller at stille op til bestyrelsen, hvis man ikke er medlem, og så får man naturligvis ikke adgang til de andre medlemsfordele.

MELD DIG IND HER (eller klik på den blå knap i toppen)

Medlemsfordele inkluderer blandt andet:

  • Demokratisk indflydelse
  • Rabat på Påskelejr og Discipeltræf
  • Gratis trykt udgave af Til Tro
  • … andre særtilbud på bøger og konferencer.