KFS aflyser Påskelejr

KFS aflyser Påskelejr

Det er med stor beklagelse, at KFS må aflyse årets Påskelejr fra 4.-8. april i Skanderborg på grund af risikoen for spredning af coronavirus.

Påskelejr er KFS’ største årlige lejr og en begivenhed, som hundredevis af studerende ser frem til hvert år. ”Det er et kæmpe tab for KFS, at vi ikke kan holde Påskelejr i år,” siger Christian Rasmussen, som er generalsekretær for KFS. ”Vi ved godt, at vi ikke får over 1000 deltagere på Påskelejr og dermed ikke er i den direkte målgruppe for regeringens anbefalinger om at aflyse store arrangementer. Men sagen er jo den samme, om man er 1000 eller 600, og der er ingen forsvarlige argumenter for at gennemføre en lejr, hvor flere hundrede deltagere sover, spiser og laver aktiviteter tæt sammen fem dage i træk. Vi har selvfølgelig et medansvar for at undgå smittespredning og konsekvenser heraf i vores samfund.”

Allerede tilmeldte deltagere til Påskelejr får naturligvis pengene retur, og hvis man har spørgsmål eller andre henvendelser, er man velkommen til at kontakte KFS’ sekretariatsleder, Peter Bjerre, på peter@kfs.dk eller telefon 35 83 42 42, lok. 4.

KFS’ generalforsamling, som skulle være afholdt på lejren, søges gennemført alligevel, og der vil komme nyt om tid og sted.