Hverdagens superhelte: Hilsen fra din KFS-volontør

Der lever helte i blandt os, og i KFS kalder vi dem for volontører. De er nemlig altid klar til at hjælpe og støtte op om dig og din KFS-gruppe. Få en hilsen fra din lokale KFS-superhelt her.

Hverdagens superhelte: Hilsen fra din KFS-volontør

De er der for din skyld. Klar med hjælp, idéer eller bare en snak.

De er altid på vagt og kommer løbende, så snart du skyder KFS-logoet op på nattehimlen nær dit studiested.

Eller sender dem en e-mail. Begge dele er fint.

Derfor kalder vi dem KFS-superhelte. Og her kan du få en hilsen fra din lokale volontør, som glæder sig til at møde dig og din gruppe!


KÆRE GYM-KFS’ERE I ØSTDANMARK!

Jeg hedder Simon og er den nye volontør for gymnasieelever i Østdanmark. Jeg er lige nu meget glad og taknemmelig for min nye stilling, da KFS – og særligt hvad KFS vil og står for – bare er noget særligt.

Dengang gymnasiet var min hverdag, betød KFS-gruppen, lejrene og relationerne meget for mig. Jeg kan huske mange stunder knyttet til KFS, som på hver sin måde har formet mig og mit forhold til Gud. Mit job i år er derfor mere end bare en opgave med at lytte, opmuntre og give ud af mig selv. Det er profound glæde.

Jeg glæder mig til at lære jer at kende. Skriv eller kontakt mig endelig, når I ser det mindste behov eller bare har lyst. Vi ses derude!

Simon Nymann Eriksen,
KFS-volontør i Østdanmark
MailFacebook 


KÆRE GYM-KFS’ERE I NORD!

Så er jeg så småt kommet i gang som volontør i Nord.

Jeg har nydt at møde og snakke med de få af jer, som jeg har fået mulighed for at møde indtil videre. Jeg glæder mig utrolig meget til at hjælpe og følge jer i det kommende år som KFS’ere!

Jeg håber på, at I vil invitere mig med til jeres fede arrangementer og hyggeaftener, så jeg kan møde endnu flere af jer, og lære jer endnu bedre at kende! Jeg er volontør for jeres skyld – udnyt det! Så hvis I vil have besøg eller snakke om stort, småt, Gud, personlige ting, KFS eller noget sjette, så kontakt mig!

Thomas Birk Sørensen,
KFS-volontør i Nord
MailFacebook


KÆRE GYM-KFS’ERE PÅ FYN OG I TREKANTOMRÅDET

Jeg er så småt ved at være sat ind arbejdet som KFS-volontør, og det tegner til at blive et fremragende år.

Jeg har bopæl i Odense, men det er intet problem at komme til Vejle eller Ærø for at besøge dig og din KFS-gruppe og holde en andagt. Indtil videre har jeg allerede nogle aftaler i kalenderen, og jeg vil rigtig gerne møde jer alle sammen. Husk, at hvis I ikke kontakter mig, så kontakter jeg jer. Hermed truet.

Jeg ser frem til mange ting, men en af de ting, jeg glæder mig mest til, er at snakke om det, der rører sig hos dig. Du er altid velkommen til at skrive til mig på Facebook eller på e-mail.

Andreas Nørgård Pedersen,
KFS-volontør på Fyn og i Trekantsområdet
MailFacebook