Forstander forlænger på LTC

KFS kan i dag afsløre, at LTC-forstander Jakob Skovgård Højlund har fået forlænget sin kontrakt med yderligere tre år, så han sidder på posten frem til sommeren 2021.

Forstander forlænger på LTC

KFS har forlænget Jakob Skovgård Højlunds kontrakt med yderligere tre år. Hermed sikres kontinuiteten på forstanderposten på LTC i en periode med udskiftning i lærerflokken.

“Jeg ser frem til at fortsætte det dybt meningsfulde arbejde med LTC’erne og undervisningen ud fra KFS’ vision om at kende Jesus og gøre Jesus kendt,” siger Jakob, der har været forstander siden 2013.

Tilgængelig, lyttende og tydelig leder

Generalsekretær Christian Rasmussen glæder sig ligeledes over nyheden:

“Det glæder mig meget, at vi har forlænget med Jakob. Han er en tilgængelig, lyttende og tydelig leder og har en sund blanding af innovation og konservatisme i sin tilgang til LTCs curriculum. Hans egen rodfæstethed i evangeliet skinner igennem i hans utrættelige understregning af, hvem der skal stå i centrum på LTC og i KFS generelt, nemlig Jesus Kristus.”

LTC året er i fuld gang igen, og de 13 elever havde i dag besøg af gæsteunderviser Peter Wejse, der underviste i “Tro og videnskab”. Følg LTC på Facebook og på deres hjemmeside.