Fire nye volontører

Vi kan nu præsentere hele fire nye volontører til næste skoleår. Den fjerde deler tiden mellem Syd og sekretariatet.

Fire nye volontører

KFS har ansat hele fire nye volontører til næste skoleår. Fredrik Bach-Svendsen skal være i Syddanmark, Ole Kjærgaard Madsen holder til i Norddanmark, Mie Frederikke Bauer hjælper til i Østdanmark, og Kathrine Kjær Schmidt har sagt ja til at dele tiden mellem sekretariatet og Syddanmark. Tanken bag Kathrines ansættelse er dels, at hun afløser kontorassistenten på sekretariatet til sommer, dels at hun og Fredrik sammen skal løfte gymnasiearbejdet i Syd i en periode i foråret 2016, mens syd-sekretæren Stefan Christensen er på barselsorlov.

Alle tre går i øjeblikket på LTC. Læs lidt om deres tanker om den kommende titel herunder.

Hvorfor vil du gerne være volontør i KFS?

Fredrik:
”Det er, fordi jeg godt kan lide KFS’ vision, og det KFS gør. Derfor vil jeg gerne blive ved med at bidrage til det her og hjælpe KFS-ledere og være noget for KFS’erne med de ting, de står med og være med til at opbygge dem i den kristne tro.”

Ole:
”Jeg vil gerne være volontør i KFS, fordi jeg synes KFS’ arbejde er rigtig vigtigt. Jeg vil gerne være med til at gøre Jesus kendt på studiestederne. Derfor er det meget meningsfuldt med et volontørjob for mig, for jeg gerne vil være med til at støtte studiearbejdet rundt omkring.”

Mie:
”Jeg har altid været meget glad for KFS, og jeg synes, det giver god mening, det KFS laver. Og jeg ser det som en ret god fortsættelse på LTC. Når vi har været på teamperiode, synes jeg, det har været fedt. Og også lejrene har været fede. Jeg kan godt lide at stå til rådighed. Og jeg ser, at vi hver især har nogle fede og forskellige kundskaber, og der, tror jeg, vi kan bidrage med nogle forskellige ting – og det stiller jeg gerne til rådighed. Jeg vil gerne hjælpe så godt, jeg kan med det, jeg nu har at byde ind med. Jeg synes volontørarbejdet giver ret god mening i forhold til det at give evangeliet videre. Jeg brænder ret meget for, at folk skal høre om Jesus.”

Kathrine:
”Ligesom Mie har KFS betydet ret meget for mig, mens jeg gik i gymnasiet, og jeg har bare lyst til at inspirere og have kontakt til gymnasieeleverne, som er derude, og som ikke altid nødvendigvis er der, hvor det er helt vildt nemt at være, men hvor det bare giver helt vildt meget mening at være kristne, der hvor de er. Det vil jeg bare gerne støtte dem i, og så vil jeg bare gerne snakke med gymnasieelever om, hvad de tror på, og måske også fortælle dem, hvad jeg tror på. Det har været meget meningsfyldt på LTC, og det vil jeg gerne fortsætte med.

Jeg kan jo få lov til at være med i KFS på en mere praktisk måde også, ved at lave kontorarbejde, konkrete ting. Så det bliver også sjovt. Det ved jeg ikke helt, hvad det kommer til at indebære ud over at snakke telefon og svare på mails. Og sælge bøger på lejre.”

Hvad bliver det fedeste?

Fredrik:
”At være med til at fortælle folk om Jesus, og hvad Jesus har gjort ind i mit liv, og dele det med nogle gymnasieelever. Teamperioderne har virkelig været dejlige, fordi jeg netop er glad for at evangelisere og fortælle mennesker om Jesus. Og jeg vil gerne se folk, der også møder Jesus.”

Ole:
”Det er også det der (henviser til det Fredrik siger), men jeg tror også, det bliver rigtig fedt at møde KFS’ere og vandre sammen med dem. At finde ud af hvilke udfordringer de står i og hjælpe dem og opmuntre dem til at gøre det gode arbejde.”

Mie:
”Nu skal vi mange forskellige ting, så jeg tror ikke, jeg kan vælge et punkt. Men at være en ressource for KFS’erene synes jeg er fedt. Og så også det at fortælle evangeliet for nogen, så de rent faktisk forstår det. Den del, synes jeg, er noget af det fedeste. Når man når så langt ind på et menneske, at man rent faktisk kan videregive det, så de også forstår det ind i deres liv, det glæder jeg mig også til.”

Kathrine:
”Jeg glæder mig, ligesom Ole, til at kunne vandre med nogen og møde nogen flere gange og være noget for dem over en længere periode. Og så glæder jeg mig til at få lov til at være med en tak længere bagude, derinde hvor det hele skal fungere mere praktisk – på sekretariatet.”

Hvordan tænker du den kombination?

”Jeg ser en fordel for mig selv, at det giver mening for mig også at være i et arbejdsfællesskab med kollegaer. Men jeg er ret spændt på, hvordan samspillet mellem de to dele bliver. Det er svært at forestille sig. Der er ikke rigtig nogen, der har gjort det før.”

Beskriv dig selv helt kort!

Fredrik:
”Jeg kan godt lide metal og rap.”

Ole:
”Jeg er en glad og optimistisk dreng, der godt kan lide sport og hygge.”

Mie:
”Jeg har stærk passion for musik og andre mennesker.”

Kathrine:
”Jeg har en stadigt voksende kaffepassion.”