Farvel og tak til Christina

Farvel og tak til Christina

Christina Damgaard Nielsen slutter som KFS-sekretær i Vest ved udgangen af maj. Christina fortæller her selv om baggrunden for, at hun vælger at slutte efter et år i stillingen:

”Der er rigtig mange ting, jeg har været taknemmelig for ved at arbejde i KFS. Særligt de personer, jeg har fået lov til at være sammen med og arrangementer, jeg har kunnet deltage i eller være med til at stå for. Når jeg alligevel vælger at stoppe, er det fordi, jeg ikke har fundet mig til rette i den grad af selvstændighed og selvtilrettelæggelse, der definerer sekretærjobbet. I KFS er det altid okay at tage telefonen og ringe til en kollega eller leder for at få sparring. Der er også hjælp at hente, når man har brug for råd til at strukturere arbejdsdagen. Her ved slutningen af året må jeg dog konstatere, at det ikke er lykkes mig at finde frem til en god model, som passer for mig. Jeg synes, det er ærgerligt, men samtidig ved jeg, at det også er helt okay.

Jeg forlader arbejdet med en stor glæde over KFS-grupperne og alle de andre gode initiativer, der landet over bliver lavet i KFS-regi. Jeg oplever, at Gud bruger både fællesskaber og enkeltpersoner, så forskellige som vi er. Det er frisættende, for så behøver vi ikke lave om på os selv for at kunne tjene Gud. Som ansat har jeg selv fået lov at erfare at være værdsat, som den jeg er, med alle de styrker og begrænsninger det indebærer. Fantastisk opbyggende!”

Generalsekretær Christian Rasmussen udtaler: ”Det ærgrer mig, at Christina stopper, for hun har faktisk gjort et rigtig fint stykke arbejde. Hun har været god til at være opsøgende i forhold til indsatsen på videregående studier, som vi satte ind i Vest her i foråret, og hun har også gjort det godt på gym-siden. Så hun er løbet med opgaven mere end tilfredsstillende, men hun skal selvfølgelig også kunne trives i sit arbejde, og det har desværre ikke været tilfældet i tilstrækkelig grad.”

Stillingen som KFS-sekretær bliver således ledig fra 1. august, og stillingsannoncen kan læses her.