En ubekvem sandhed: KFS uden Lisa Rom Boye

16 års engagement i KFS får sin foreløbige afslutning, når Lisa Rom Boye til sommer siger farvel efter 5 år som gymnasiesekretær i Østdanmark. Bliver KFS nogensinde det samme?

En ubekvem sandhed: KFS uden Lisa Rom Boye

I fem år har Lisa Rom Boye været gymnasiesekretær i Østdanmark.

Før dette var hun bestyrelsesmedlem i KFS. Før dette var … Ja, faktisk kan man spore hendes engagement i KFS et godt stykke tilbage i tiden.

Til afslutningsmødet på årets Påskelejr, hvor hun deltog på scenen, kom det således frem, at Lisa havde været på 14-15 påskelejre… Og lagde hun alle de timer sammen, der i årenes løb var blevet brugt på alle slags lejre i KFS-regi, røg tallet op på små 7 måneder.

Se, det er ægte KFS-kærlighed.

Glad helt ned i maven

Vi bad hende reflektere kort over de fem år på sekretærposten.

”Der er mange ansigter, der kører forbi, når jeg tænker tilbage på min tid i KFS,” fortæller hun.

”LTC’ere, der er vokset helt vildt med opgaven på en teamperiode. Dygtige volontører, der har gjort mit arbejde både sjovere og dybere. KFS’ere, der i løbet af 3 år i gymnasiet, lærer nye ting om sig selv og Gud, og som jeg har været så privilegeret at kunne vandre med.”

Der har været meget at glæde sig over for Lisa i hendes stilling. Men KFS’erne har altid været midtpunktet.

”De dage, jeg er glad helt ned i maven, er de dage, hvor jeg har fået lov til at se KFS’ere, som opdager, at de ikke bare kan være en velsignelse for hinanden, men for den skole de går på, og dem de går i klasse med. Og når gymnasieelever opdager, at Jesus er en virkelighed – ikke bare for dem, men også for dem omkring dem.”

”Jeg kommer til at savne sene aftensamtaler på lejre, vaffelaftener, religionstimer og gymnasieelever, der skriver til mig, fordi de gerne vil dele en god oplevelse,” afslutter Lisa.

Alle i KFS takker Lisa for hendes arbejde og håber at se hende forlænge den imponerende rekord for deltagelser på Påskelejr. På gensyn!