Breaking News fra LTC

Jakob stopper som forstander, og der er brug for flere LTC-elever til holdet i 2020. Se videoen, hvor Christian og Jakob fortæller mere her

 

Jakob stopper som forstander per 30. juni i år

Jakob fortæller: I løbet af sommeren flytter familien og jeg til Norge, nærmere bestemt Stranda, tæt på Ålesund (den norske veskyst). Jeg skal være sognepræst dér de næste (mange?) år. Det glæder vi os rigtig meget til, og samtidig er det vemodigt at sige farvel til Danmark, familie, venner og ikke mindst KFS/LTC! Og lad mig understrege det med det samme: Valget af Norge er ikke et fravalg af LTC! Det har det aldrig været. Men igennem flere år har Laura og jeg haft en drøm om at flytte til Norge, og for lidt over et år siden besluttede vi, at jeg skulle begynde at søge aktivt fra januar 2020. Det betyder, at jeg skal sige farvel til gode kolleger og KFS’ere og et arbejde, jeg har været dybt taknemlig for gennem alle årene! 7 fede år! Jeg har lært så meget og fået så meget i denne tid, både fra jer, fra LTC’erne og fra opgaverne. KFS og LTC vil altid være på forbønslisten!

Det betyder, at vi skal bruge en ny forstander på LTC. Se opslaget her.

 

LTC skal bruge 5 flere elever inden 1. juni

Vi mangler 5 flere elever for at have et LTC-hold næste skoleår. Hvert år når vi ud til 4-5000 gymnasieelever i Danmark og Grønland med evangeliet, og tanken om at LTC skal holde pause et helt år fra det arbejde og alt det andet gode, der sker her, giver ingen mening! I KFS og fra LTCs side vil vi derfor rette en stærk appel til alle KFS’ere om at snakke med Gud og overveje, om LTC er næste stop på vejen. Hvis vi får 5 flere elever har vi et hold til næste år. Og når der nu alligevel er så meget usikkerhed om udlandsrejser og lignende, så brug anledningen til at give fem eller ni måneder til LTC og KFS! Det kan blive stor win-win, både for dig og KFS! Se mere om et LTC-ophold HER (https://ltc.kfs.dk/).