Anna-Kathrine fortsætter

KFS har valgt at ansætte Anna-Kathrine Thunbo Pedersen i en fast stilling på halv tid, når hendes midlertidige ansættelse slutter til august.

Anna-Kathrine fortsætter

Siden begyndelsen af december 2013 har Anna-Kathrine Thunbo Pedersen arbejdet i en midlertidig projektstilling som fundraiser i KFS. Det har givet mere overskud på sekretariatet til at fokusere på givertjeneste. Fra slutningen af august bliver hun fastansat på halv tid.

”Det blev hurtigt tydeligt for mig, at KFS har et stærkt bagland. Mange har givet til KFS i rigtig mange år. Jeg har arbejdet i andre organisationer, hvor en stor del af indtægterne også kommer fra private givere, så jeg ved, at givernes trofasthed betyder meget,” fortæller Anna-Kathrine.

Hvad tror du motiverer giverne til at blive ved med at give?
”Jeg tror, at noget af det unikke ved KFS er den identitet, der ligger i at være KFS’er. Der er noget særligt over det. Modne givere kan huske, da de selv studerede og var optaget af, at deres medstuderende skulle møde Jesus. I dag er det måske deres børn eller børnebørn der har deres dagligdag på et studiested. Men motivationen er den samme: At Jesus må blive kendt.”

Hvordan ser en typisk KFS-giver ud?
”I KFS har vi rigtig mange fastgivere. Også blandt helt unge KFS’ere. Det synes jeg er både flot og glædeligt. For selv om en fastgiveraftale ikke er en juridisk bindende aftale, så viser den alligevel, at giveren gerne vil forpligte sig over længere tid. En anden stor del af giverne har gavebrev, hvor de giver et fast beløb eller en procentdel af deres indtægt i mindst 10 år. Det giver en god ro i økonomien for KFS,” fortæller hun og fortsætter,

”Det næste fokusområde vil være at søge fonde til renovering af LTC. Det glæder jeg mig faktisk til, for det er en positiv udfordring at skulle omsætte et behov, vi har, til et konkret projekt, som det kan give mening for en fond at støtte.”

Anna-Kathrine, der er uddannet teolog, bor i Kolding med sin mand Per Damgaard Pedersen, og sammen har de fire børn i alderen 11-23 år.