Anna begynder i praktik

Den 15. august begyndte Anna Kiel Rughave i praktik i KFS. Hendes hovedprojekt bliver at lave et stort event i Aarhus.

Anna begynder i praktik

Hej jeg hedder Anna. 

Jeg bor i Aarhus sammen med min mand Esben, og hvor jeg er kandidatstuderende ved Idéhistorie og Historie. Jeg har fået lov til at bruge mit 9. Semester på at være i praktik hos KFS, og jeg har glædet mig helt utroligt meget til at komme i gang.

Jeg elsker KFS og har siden min gymnasietid været en del af KFS, både som KFS’er, LTC’er, volontør i nord og som en del af ledergruppen i StorKFS i Aarhus. 

Jeg brænder for KFS’ arbejde, og jeg mener, KFS er en vigtig stemme ind i den akademiske verden og i samfundet generelt. Jeg håber, at mine akademiske evner og min brand for at diskutere livets store spørgsmål og kristendommens budskab, værdier og relevans i samfundet i dag kommer til at præge de opgaver, jeg skal varetage i min praktik i KFS.

Mit daglige arbejde kommer til at være en del af det daglige arbejde på sekretariatet og på LTC, hvor jeg skal undervise. Derudover kommer jeg til at være leder på Discipeltræf, hvor jeg blandt andet skal holde seminar om Den syriske flygtning, Kierkegaard og næstekærlighedens radikalitet. Mit store selvstændige projekt bliver arrangere et større event i Aarhus, som også kommer til at omhandle næstekærlighed, flygtningekrisen og kirkens rolle i det.

Hvad min praktik i KFS ellers kommer til at byde på bliver spændende at se. 

Måske ses vi? Jeg takker i hvert fald for den mulighed, KFS har givet mig til at afprøve mine evner og blive dygtigere, og jeg håber også, at KFS kommer til at få stor glæde af mig og mit arbejde.