Medlemskab

Medlem af KFS – hvorfor nu det?

Hvorfor skal DU være medlem af KFS? Læs med! 

For KFS giver det rigtig god mening af have medlemmer, fordi:

  • Vi får lettere ved at dele nyheder og relevante ressourcer med medlemmerne
  • Vi har i højere grad mulighed for at inddrage KFS’ere i demokratiske beslutninger
  • Vi modtager tilskud fra Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) efter hvor mange medlemmer og lokalforeninger, vi har

For medlemmerne giver det også god mening, fordi:

… medlemskontingentet er en relativ lille udgift sammenlignet med alt det KFS-arbejde, der kan laves for DUF-tilskuddet. Din investering kommer altså flere gange tilbage, eksempelvis i form af en ekstra volontør. På den måde er der sammenhæng mellem et lidt kedeligt medlemskontingent og KFS’ vigtige vision. Det er måske et lille løft for den enkelte KFS’er, men for KFS som organisation er det en enorm løftestang, når KFS’ere løfter i flok.

Nogle medlemsfordele er:

  • Indflydelse gennem medlemsdemokrati
  • Rabat på lejre (10%)
  • Magasinet Til Tro tilsendt gratis
  • Andre tilbud særligt for medlemmer. Fx rabat på bøger og lignende

Flere ressourcer til det lokale KFS-arbejde

Som en del af medlemsstrukturen er det også muligt at tilknytte sin lokale KFS-gruppe som lokalforening under KFS. For lokalforeninger gælder det, at de penge, der indbetales i kontingent af de lokale medlemmer tilhører lokalforeningen. At blive en lokalforening kan altså være vejen til flere ressourcer til KFS-arbejdet. I flere kommuner kan foreninger også søge om kommunalt tilskud.

KFS har lige nu 15 lokalforeninger. Prisen for et medlemskab i en lokalforening fastsættes af lokalforeningen selv – dog minimum 100 kroner årligt. Man kan melde sig ind via medlemsmodulet her på siden. Klik på knappen her.

Her kan du også se de forskellige lokalforeninger og deres kontingentsatser.

Vil du vide mere om medlemskab og lokalforeninger, læs mere under Vejledning til at blive en lokalforening eller kontakt KFS’ sekretariat, per mail kfs@kfs.dk eller telefon 35 43 82 82.