Teksten fra KFS' logo

Fyn og Trekanten

Henriette Engberg Vinkel
Gymnasie- og studentersekretær for Fyn og Trekanten
henriette@kfs.dk
23 67 27 34
Henriette er studenter- og gymnasiesekretær for KFS-området 'Fyn og Trekanten'. Har du spørgsmål om KFS, livet, troen – eller sidder du og vil gerne enten starte eller være med i en KFS-gruppe på dit studiested i Fyn og Trekanten, så er det Henriette, du skal tage fat i!
Sarah Klejnstrup
Volontør i Fyn og Trekanten
sk@kfs.dk
Sarah er volontør i området 'Fyn og Trekanten' og arbejder sammen med Henriette om at støtte op om KFS-arbejdet og -grupperne der.

Nord- og Midtjylland

Vest- og Sønderjylland

Søren Aalbæk Rønn
Gymnasie- og studentersekretær i Vest- og Sønderjylland
soeren@kfs.dk
60 20 66 81
Søren er gymnasie- og studentersekretær i KFS-området 'Vest- og Sønderjylland'. Det er ham, du skal tage fat i, hvis du skal til at starte på studie i Esbjerg, går på gymnasium i Holstebro eller bare gerne vil høre, om der er en KFS-gruppe på gymnasiet i Tønder.
Annika Jacobsen
Volontør i Vest- og Sønderjylland
aje@kfs.dk
Annika er volontør i Vest- og Sønderjylland, hvor hun arbejder sammen med Søren om at støtte op om KFS-grupperne i området.

Østjylland

Østdanmark

Lars Boje Sønderby Jensen
Studentersekretær i Østdanmark
larsboje@kfs.dk
31 67 87 47
Lars er KFS-sekretær for de videregående studerende i KFS-området 'Østdanmark'. Du kan f.eks. tage fat i Lars, hvis du drømmer om at starte en KFS-gruppe på dit studiested eller gerne vil vide mere om hvordan KFS ser ud som studerende i Østdanmark. Han er desuden ansvarshavende redaktør på studenterbladet Til Tro.
Kristina Eskildsen
Gymnasiesekretær i Østdanmark
kristina@kfs.dk
28 43 02 67
Kristina er gymnasiesekretær i KFS-området 'Østdanmark'. Kristina har fingeren på pulsen, når det gælder KFS-arbejdet på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt, så tøv ikke med at tage fat i hende, hvis du f.eks. gerne vil i kontakt med en KFS-gruppe på dit studiested. Eller måske selv starte en?
Christoffer Rafael Kofod Techow
Volontør i Østdanmark
crkt@kfs.dk
Christoffer er volontør i Østdanmark og arbejder sammen med Kristina om at støtte op om KFS-grupperne rundt omkring på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt.

Internationale studerende

Lisa Rom Boye
KFS-sekretær for International Student Ministry
lisa@kfs.dk
61 71 30 05
Lisa arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Hun har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.