Medlemskampagne 2021

 

“Hvorfor skal vi nu tale om medlemskab i KFS? Skulle vi ikke hellere tale lidt om Jesus?”

Jo, helt bestemt! Men der er faktisk nogle rigtig gode grunde til, hvorfor vi i KFS – også gerne – vil tage snakken om medlemskab op. Og hvorfor vi gerne vil have dig med i snakken! Dem kan du læse meget mere om lidt længere nede på denne side.

Men én ting er, at vi har en bunke gode grunde til, hvorfor du og dine venner skal blive medlemmer i KFS (f.eks. alle de gode fordele, som du kan se lige her). Det vigtige er jo, hvorfor I tænker, at det er en god idé! Og det er netop, hvad den her kampagne handler om. At I skal snakke om KFS og medlemskab med hinanden!

 

Tager du snakken om KFS og medlemskab med en eller flere af dine venner, som efterfølgende melder sig ind, så kvitterer vi med en gave. Ikke fordi, det skal være din motivation, men fordi vi gerne vil vise vores taknemmelighed. Og så har du også en anledning til at gå i gang!

Men hvilke gaver er der så på højkant?

Finder du 1 nyt medlem under 30, vil vi gerne give dig en af vores tre udvalgte credobøger: ‘Tillidsfuld Tro‘, ‘Sådan når vi Vesten igen‘ eller ‘Gymnasietro‘.

Finder du 2 nye medlemmer under 30, kan du frit vælge én bog fra Forlagsgruppen Lohse (dog til en værdi af max 500 kr.).

Finder du 3 nye medlemmer under 30, vil vi gerne tilbyde dig en gratis KFS-lejr. Det kunne jo f.eks. være vores Påskelejr i foråret eller måske Discipeltræf 2022!

Og finder du 5 nye medlemmer, så kvitterer vi med en gratis lejr til dig og to af dine venner. Så der kan også være en god idé i at gøre det her til et fælles projekt med nogle af dine venner!

 

Hvordan fungerer det så helt praktisk, spørger du måske? Når du har haft den gode snak med en af dine venner, så skal han/hun hoppe ind på kfs.dk/blivmedlem og udfylde formularen (bare rolig, det tager ikke så lang tid). Under feltet ‘bemærkninger’ skrives dit navn, og så registrerer vi, at du har fundet et nyt medlem til KFS.

Når du tænker, at du har fundet de medlemmer, du vil eller har mulighed for i denne omgang, så sender du en mail til kfs@kfs.dk med dit navn, adresse og den ønskede gave. Og så sørger vi for resten.

Vær opmærksom på, at vi først sender gaverne ud ved kampagnens udløb den 31. december. Du kan derfor først forvente at modtage din ønskede gave i starten af januar 2022.

For en god ordens skyld skal det også lige nævnes, at du selvfølgelig ikke kan ‘finde dig selv’ som nyt medlem.

 

Vi skal altid snakke om medlemskab i KFS. Fordi medlemskab også er medejerskab, og den del er virkelig vigtig!

Men vi har også mere end 300.000 gode grunde til at sætte spot på medlemskab lige nu. Det er nemlig det beløb, vi kan opnå i ekstra støtte fra Dansk Ungdomsfællesråd (de står bl.a. for at uddele støtte til børne- og ungdomsorganisationer), hvis vi får 200 medlemmer mere i KFS inden årets udgang.

Det tror og håber vi på, at vi kan nå, så vi fremover kan lave endnu mere KFS – og vi håber, at I har lyst til at engagere jer i den opgave! For vi brænder for og drømmer om, at KFS-visionen må blive spredt så vidt og bredt som muligt, så flere studerende kan få lov til at kende Jesus og være med til at gøre Jesus kendt!

Men handler det så kun om økonomi? Nej, KFS er ikke nogen pengemaskine, og det er vores medlemmer heller ikke! Men vi har også søsat en lang række gode projekter og initiativer i de senere år (f.eks. ansættelsen af en sekretær i vest, nyt KFS-arbejde i Grønland og mere arbejde blandt internationale studerende), hvor vi skal ud og finde yderligere midler, hvis vi også fremadrettet skal fortsætte det arbejde.

Men for os er der også en anden en grund, der vejer meget tungere! Og den del handler netop om medejerskab.

At være medlem af KFS handler nemlig først og fremmest om at markere din opbakning og tilknytning til KFS og KFS’ arbejde. Det tror vi er godt og vigtigt – både for KFS og for dig som KFS’er.

Det er en god og fin ting at gøre for din egen skyld. Det kan lyde mærkeligt, men det er vigtigt, at vi indimellem siger til os selv, at her er en sag, en vision eller et arbejde, jeg er engageret i, og som jeg anser for mit. At jeg ER KFS’er. Og at KFS’ vision – kende Jesus og gør Jesus kendt – er MIN vision.

Dit medlemskab har selvfølgelig ingen betydning for, om du er KFS’er eller ej, men det er en herligt fysisk og konkret handling, der kan være med til at fortælle og minde dig selv om det.

Og så betyder det også noget for KFS! Skal KFS’ vision blive til andet end tomme ord, er vi afhængige af Gud (først og fremmest), men også af, at der er KFS’ere som dig, der bærer med på visionen og løfter KFS-arbejdet – både det store samlede arbejde og ikke mindst ude lokalt i jeres grupper og fællesskaber.

At være medlem af KFS er en simpel og konkret mulighed for dig til at engagere dig i KFS og støtte op om det arbejde, der foregår rundt omkring i hele Danmark (og i Grønland. Og i Etiopien).

Det er for eksempel vores medlemmer, der er en af grundene til, at vi kan have KFS-sekretærer ansat. Det er ressourcepersoner, der er ansat med det ene formål at støtte op om jeres grupper og alt det gode, I har gang i, så vi sammen må få lov til at kende Jesus og være med til at gøre ham kendt blandt studerende og gymnasieelever.

 

Vi håber, at du har lyst til at gribe den her anledning til måske selv at blive medlem – og er du det allerede, så håber vi, at du har lyst til at opfordre andre til også at engagere sig i KFS’ arbejde og vision. For eksempel ved at blive medlem!