Starten er gået på LTC

En ny lærer, et nyt hold og en stor fest. Der er rigtigt kommet liv i lokalerne på KFS’ Ledertræningscenter, LTC, efter ferien. Få en opdatering her.

Starten er gået på LTC

Martin Haahr er ny lærer på LTC og har været i gang siden d. 1. august. Vi har haft fat i ham for at høre, hvordan det nye LTC år er startet.

En rigtig god start

”Ordene taknemmelig og træt sammenfatter nok den første tid meget godt,” siger han. ”Jeg er taknemmelig over en rigtig god start med både medarbejdere og LTC’ere. Og træt, fordi det meste er nyt og derfor tager en masse energi. Men jeg nyder, at LTC’erne nu langt om længe er kommet, og at vi er i fuld gang.”

Udover bibelundervisning er Martin også bag katederet i faget troslære, samt et nyt fag på LTC kaldet ”Spiritualitet og Gudserfaring,” der fokuserer på det praktisk levede liv med Jesus i hverdagen.

Nyt LTC hold

Det nye LTC hold er faldet fint til i Ødsted, fortæller Martin.

”Vi har fået et rigtig dejligt LTC-hold bestående af 13 meget forskellige, men hver for sig skønne unge mennesker. Holdet er generelt meget interesserede og spørgelystne, hvilket skaber en fantastisk ramme omkring undervisningen, selvom det også giver underviseren lidt ekstra arbejde.”

Efter fire ugers undervisning og udrustning skal LTC’erne i næste uge på deres første teamperiode, noget som Martin vurderer, de fleste både glæder sig til, men nok også er lidt spændte på.

Årsfest

Før dette afholder LTC dog traditionen tro årsfest. Det løber af stablen lørdag d. 2. september fra kl. 11 i Ødsted med hygge og samvær for gamle LTC’ere.