Søg ind på LTC

Husk, at ansøgningsfristen for LTC er 1. maj. Læs forstander Jakob Højlunds visioner for LTC herunder.

Søg ind på LTC

Nu er der ikke mange dage tilbage til ansøgningsfristen for næste års LTC-hold!

Vil du være med til at kende Jesus og gøre Jesus kendt?! På LTC fører vi dig ind i Bibelens univers. Vi skaber rammerne for, at dit Gudsforhold kan vokse og styrkes. Vi udruster dig til ledelse og evangelisation, og vi lader dig blive en del af et nært og fortroligt fællesskab.

Gennem bibelfagene troslære og bibelundervisning, får du solid undervisning om Bibelen og grundsandhederne i den kristne tro. Vi ønsker, at du skal blive mere funderet i din tro; at Bibelen må blive den faste grund at stå på, og at du selv klædes på til at studere Bibelen.

Som LTC’er vil du komme ud og møde gymnasieelever. Vi udruster dig til dette møde gennem undervisning i kommunikation og formidling og konkret evangelisation.

Og så er vi et ledertræningscenter. Vi giver dig ledertræning, både teoretisk og i praksis. Herunder klæder vi dig også på til at kunne håndtere konflikter i dit eget liv, såvel som blandt andre.

Midt i alt dette, undervisningen og den udadvendte praksis på gymnasierne, stræber vi efter, at Jesus må gribe os mere og mere. Vi vil gribes af hans nåde, så vores liv finder sit hvilepunkt i ham. Derfor sætter vi god tid af til personlig andagt og til, at fællesskabet kan mødes om Bibel, bøn og lovsang.

Den røde tråd på LTC skal være at kende Jesus og gøre ham kendt.

Hilsen

Jakob Skovgård Højlund, forstander på LTC

Find mere info og ansøgningsskema her: http://ltc.kfs.dk/bliv-elev