Ny LTC-lærer offentliggjort

Martin Haahr bliver den nye mand på posten, når KFS' Ledertræningscenter til sommer skal have ny lærer. På LTC bliver Martins særlige ansvarsområder blandt andet bibelundervisning og troslære.

Ny LTC-lærer offentliggjort

Når der til august starter et nyt hold på LTC, er det Martin Haahr, der sammen med de rutinerede kræfter, skal stå for undervisning og lederskab. Og det er en udfordring, han ser frem til.

”Jeg kan ikke forestille mig et bedre job end at få mulighed for at arbejde med Bibelen, evangelisation, medvandring og unge mennesker. Danmark har brug for at møde Jesus, så at være med til at hjælpe andre til selv at række troen og evangeliet videre, er virkelig et arbejde med store perspektiver, som jeg glæder mig rigtig meget til” fortæller 32-årige Martin.

Han bor i Jelling med sin kone, Lene, og er uddannet teolog med baggrund på DBI i København. Og med hans egne ord, har LTC fået en rigtig bibelnørd. Martin kommer fra en stilling i Ordet og Israel, hvor han sammen med Lene, udgjorde lederparret i Joffihuset i Jerusalem. Han har flere gange undervist på Discipelskolen i Tiberias, og kender derfor til arbejdet med forkyndelse og bibelundervisning i et tæt fællesskab som det på LTC.

“Stillingen som LTC-lærer gør mig meget ydmyg. Det er et stort ansvar at skulle formidle Guds ord til udrustning af LTC’ere, som skal videre ud og selv fortælle unge studerende om Jesus. Desuden er rollen som forbillede i livet som kristen en stor opgave. Jeg finder dog frimodighed i, at det bedste forbillede jeg kan gi´ er at være en synder, som selv har brug for Jesus!”

KFS’ vision om ”at kende Jesus og gøre Jesus kendt i studieverdenen” er en hjertesag for Martin. Han fortæller:

“Det har formet mit syn på livet og på mission, at jeg tilbragte en del af min barndom i Etiopien, hvor mine forældre var udsendt som missionærer. Derfor har bønnen for andres frelse fyldt meget i mit hjem. Så jeg glæder mig meget til at komme i gang med at arbejde på at udruste og hjælpe unge mennesker i studieverdenen mod dette mål.”

Fritiden går med blandt andet musik og læsning.

”Jeg kan godt lide at koble fra med at spille guitar og klaver eller spille fodbold. Derudover nyder jeg en god bog. Særligt læser jeg biografier om nogle af de kristne, som Gud på en særlig måde har brugt i gennem kirkens historie til at lede mennesker til Ham. Her er meget guld at hente.”

Martin Haahr starter som LTC-lærer den 1. august 2017.

Han overtager stillingen fra en person, der bestemt fortjener at få skrevet en biografi om sig, Frank Kristensen. Efter sommerferien skal Frank arbejde i en stilling som ELM-konsulent i Evangelisk Luthersk Mission.