LTC er klar – og kan byde velkommen til 13 nye elever

13 nye elever er klar til at starte på LTC efter sommerferien, og der venter dem et ophold fyldt med fællesskab, fordybelse, trosmøder i gymnasieverdenen og nye oplevelser. De får også glæden af et helt nyt team af ansatte på LTC med både gamle kendinge og nye ansigter.

LTC er klar – og kan byde velkommen til 13 nye elever

Efter et år med lidt mere stilhed på LTC-gangene end normalt er det endelig blevet tid til at præsentere næste års elevhold på LTC. Og det har forstander Peter Leif Mostrup Hansen glædet sig til:

”Det er virkelig en stor fornøjelse, at vi kan tage imod 13 nye LTC’ere til august! Efter et år uden elever er det selvfølgelig ekstra dejligt at få huset fuldt igen, men det er altid en velsignelse fra Gud, når flere vil være med til at ”Kende Jesus og gøre Jesus kendt.”

Der var således hold i håbet, da Peter Leif allerede i efteråret kunne melde ud, at der ville blive rift om pladserne på det nye LTC-hold. For ham understreger det, at LTC grundlæggende har noget godt at tilbyde sine elever:

”Jeg synes, at LTC’s tilbud har en sund og god alsidighed, og med de nyeste justeringer, hvor der blandt andet er blevet skruet op for antallet af udlandsrejser, er det formidable tilbud blevet endnu et nøk bedre. Her får fordybelse lov til at møde praksis i et stærkt fællesskab fyldt med oplevelser. Tilsammen giver det nogle rigtig gode betingelser for både åndelig og menneskelig modning.”

Velkommen til Jesper – og velkommen tilbage til Nanna

Det kommende LTC-hold bliver samtidig også det første for det nye team af ansatte. Foruden Peter Leif udgøres det af de to lærere Nanna Gummesen Ellerbek og Jesper Smed Risbjerg samt husmor Christina Schulz, der blandt andet står for at koordinere mad og rengøring. På grund af barsel og afslutning af uddannelse har de ikke været samlet det seneste år, men den 25. maj var det endelig tid til at se hinanden i øjnene og kigge frem mod det kommende år sammen.

Jesper Smed Risbjerg er den nyeste tilføjelse i flokken. Han er uddannet teolog fra Aarhus Universitet og Menighedsfakultetet, og så er han er i øjeblikket i gang med at færdiggøre pastoralseminariet. Fra den 1. maj blev han også officielt en del af LTC-teamet, omend på deltid frem til august, så han også kan færdiggøre studierne.

Jesper, der blev præsenteret som ny lærer allerede tilbage i november, glæder sig over, at han nu endelig så småt kan få lov til at træde ind i sin nye rolle på LTC:

”Jeg har set rigtig meget frem til at skulle indgå i undervisningsteamet og ikke mindst det, at vi nu snart kan byde vores første LTC-hold velkommen. For mig er det et kæmpe privilegie at få lov til at vandre sammen med LTC’erne og sammen forsøge at blive klogere på både Bibel, Gud, verden omkring os, vores medmennesker og os selv.”

Det er dog – heldigvis – ikke alt, der er nyt på LTC. Den 25. maj vendte også Nanna Gummesen Ellerbek tilbage efter en veloverstået barsel, klar til at byde det kommende LTC-hold velkommen.

Vi kan næsten ikke vente

Nu er det nye team så endelig samlet, og for Peter Leif er det en kæmpe fornøjelse endelig at have samling på tropperne.

”Det er fantastisk endelig at være fuldtallige i medarbejderflokken og at kunne køre LTC i stilling til det nye hold sammen. Jeg glæder mig til samarbejdet med mine nye kollegaer, og så ser vi meget frem til snart at få huset fuldt af LTC’ere igen, når det nye hold begynder til august.”