Festlig fejring af LTC

Lørdag den 29. august kom 250 mennesker for at fejre 25-året for KFS’ Ledertræningscenter, LTC.

Festlig fejring af LTC

Da KFS’ Ledertræningscenter, LTC, havde inviteret til jubilæum den 29. august, var det med Brunmosehallen fuld af mennesker, som ønskede at fejre højskolens 25 års historie.

I et kvart århundrede har LTC sendt elever ud på studiesteder i hele landet for at møde mennesker med evangeliet med solid åndelig og menneskelig ballast i rygsækken fra centret i Ødsted nær Vejle. Og utallige af disse elever har efter opholdet taget erfaringerne og læringen med ud i frivillige eller lønnede lederopgaver.

250 deltog i festlighederne, og heriblandt var de tidligere LTC-ansatte, mange nuværende og tidligere ansatte i KFS, et hav af tidligere elever og mange andre.

Festen startede med gudstjeneste, som også fungerede som udsendelsesgudstjeneste for det nuværende hold af LTC’ere. De tre teams blev sendt af sted på teamperiode i den efterfølgende uge med bøn og håndspålæggelse.


Her ses nogle af de nuværende LTC’ere.

På den måde var festens fokus ikke kun på det, der var engang, men fra begyndelsen var blikket rettet fremad mod den tjeneste LTC og eleverne stadig har.

Efter gudstjenesten fik nostalgien dog frit løb. Blandt andet med alle tre tidligere forstandere, der hver havde fået ti minutter til at reflektere over deres tid på højskolen. De ti minutter strakte sig flere gange lidt længere, da de gode anekdoter pressede sig på.

Herudover havde flere organisationer sendt videohilsner, hvor de ønskede tillykke og fortalte om hvordan de oplevede LTC’s betydning gennem årene.

Mellem indslagene og turene til det fyldte bord med festbuffeten var der flere forskellige muligheder.


Der var en stor buffet til fejringen.

For det første var der god tid til at opfriske relationerne, som for manges vedkommende gik adskillige år tilbage.

En anden mulighed, som mange benyttede sig af, var at gå en tur over på ledertræningscentret og se de nyrenoverede faciliteter. Resultatet af jubilæumsrenoveringen er blandt andet et helt nyt køkken, nye baderum og toiletter, nye gulve flere steder og udskiftede vinduer. Under rundvisningerne kunne gæsterne kigge på billeder fra alle årene, som var hængt op rundt omkring på skolen.

Endeligt var der forskellige muligheder for at bidrage til renoveringen økonomisk. Det var blandt andet muligt at købe sig en souvenir fra det gamle køkken, som indtil maj i år havde været prydet med meget karakteristiske brune vægfliser. Fliserne må have frembragt gode minder, da en del valgte at købe dem med hjem. De forskellige indsamlingstiltag gav LTC omkring 52.000 til renoveringen.

Jubilæumsfejringen var en god dag med god mad, god stemning, gode minder og en god fornemmelse for fremtidens LTC.


Nogle af de donerede præmier ved det amerikanske lotteri.