IntroKFS: Aarhus gør det let at være ny

"At der kommer nye studerende til, kan man kun være glad for! Det er en gave af dynamik(t) til fællesskabet, så derfor er det eneste fornuftige, at vi kvitterer ved at tage så godt i mod de nye, som vi kan."

IntroKFS: Aarhus gør det let at være ny

Af Filip Hagelskjær fra Aarhus KFS

Efter en lang sommerferie er vi i Aarhus StorKFS endelig startet op igen. Det betyder fortsættelsen og måske gentagelsen af meget velkendt, men også en masse nyt – det skal en idérig og engageret ledergruppe nok sørge for!

Men for nogle er det hele nyt; de som her i september for allerførste gang kiggede indenfor.

IntroKFS – mere end en velkomstaften

At der kommer nye studerende til, kan man kun være glad for! Det er en gave af dynamik(t) til fællesskabet, så derfor er det eneste fornuftige, at vi kvitterer ved at tage så godt i mod de nye som vi kan. I Aarhus KFS har vi gjort den opgave konkret ved at lave ”IntroKFS”.

I så stort et fællesskab er det ikke nok med en enkelt intro-aften. Derfor er IntroKFS et forløb igennem hele september, hvor der blandt andet arrangeres spisning før KFS-aftnerne. Sådan er det blevet gjort de sidste par år, og det ser ud til at være et koncept, der holder.

Sommerfugle i maven og pølser på grillen

Jeg fandt ud af at man godt kan have lidt sommerfugle i maven op til sådan en første intro-aften, hvis man er med til at stå for det.

Hvad nu hvis der sidder nogen et sted, som skulle være blevet inviteret, men ikke er det? Eller hvad med spisningen og legene – vil det lykkes at skabe nogle gode rammer for mødet mellem nye og gamle?

Det viste sig heldigvis, at budskabet var nået et stykke ud. Det væltede ind med både nye og gamle studerende, og grillen var klar til at grille læssevis af pølser til sultne KFS’ere.

Efter spisning stod den på leg; vi lagde ud med en klassisk navneleg kombineret med skøre historier fra folks dag. Inden vi sammen gik over til KFS-mødet i Stakladen, nåede vi at lege ”two lies one truth” med henholdsvis uddøende danske ord samt nyligt tilføjede ord til den svenske retskrivningsordbog. Vidste du for eksempel, at ”kalas” betyder stor og overdådig fest? Nå ikke, men sådan vil vi i hvert fald, at alle nye i KFS oplever deres start her.

Du er inviteret!

Hvis der sidder en Aarhus-tilflytter og læser med, som ikke har grebet chancen endnu, så hold dig ikke tilbage, men kom forbi! Fællesspisningerne fortsætter september ud, og d. 14/9 tager vi på guidet cykeltur, hvor vi finder nogle skjulte steder i Aarhus og spiser is!

Find det hele på Facebook under ”IntroKFS Aarhus 2017”. Vi glæder os til at se dig!