Tallene fra DT gjort op

427 deltagere, 87 ledere og 151 dagsgæster. Så mange mennesker deltog på Discipeltræf med temaet Frygt ikke! Stefan Gustavsson fra Sverige deltog ved to møder, og et nye koncept blev prøvet af til afslutningsmødet.

Tallene fra DT gjort op

Over 500 unge mennesker deltog på KFS store lejr for gymnasiale studerende i efterårsferien. Temaet var ”Frygt ikke!” og det blev behandlet af Stefan Gustavsson fra Sverige, Ellen Esmarch fra Hillerød og Frank Kristensen fra Ødsted.

Afslutningsmødet forløb på en lidt anderledes måde, da der ikke var nogen taler på. I stedet havde deltagere og talere delt nogle opmuntrende og udfordrende ord på video, som blev vist på storskærm.

De tre videoer, som blev vist, kan du finde her: guffepro.dk/discipeltraef-13/

Et andet nyt tiltag var bytte-ting-ræs, hvor forskellige grupper fik uddelt nogle få frugter, som de så skulle bytte til mest muligt. De ting, deltagerne fik byttet til i løbet af dagene konkurrencen varede, blev solgt på auktion tirsdag, hvor pengene gik til KFS. Det resulterede i en flot indtægt på over 13.000. Herudover valgte 20 mennesker at blive fastgivere.

 

Du kan finde talerne på KFS’ podcast: “KFS forkyndelse og undervisning”