STiK: Tilmeld dig før din ven

Ønsker du at starte din sommerferie på den bedst mulige måde? Så skal du i den grad overveje, om du ikke skal med på KFS’ udrustningslejr STiK: Sandheden Tro i Kærlighed.

STiK: Tilmeld dig før din ven

Af Alexander V. Nielsen fra lejrudvalget

Til dig, der er i gang med en gymnasial uddannelse, og som ønsker nogle gode redskaber til livet som kristen i gymnasiet.

På STiK ønsker vi med fokus på trosforsvar, evangelisation og livsvandringen med Jesus at udruste dig til at leve et åbent og frimodigt liv med Jesus i skolehverdagen.

I løbet af lejren stiller vi skarpt på de udfordrende spørgsmål til den kristne tro, som du enten kan møde fra din klassekammerat i gymnasiet eller måske selv kan gå rundt og tumle med.

Igennem en masse undervisning og seminarer vil vi for eksempel sætte fokus på evangeliets centrale indhold, Bibelens troværdighed, videnskab og tro, lidelsens problem, tro og tvivl og meget mere. Der vil også være plads til personlig fordybelse- og refleksionstid.

Der er plads til 30 deltagere på STiK. Det er med til at skabe et mindre og tæt fællesskab, hvor det er muligt at lære hinanden godt at kende. Men det betyder også, at du ikke skal tøve for længe med at tilmelde dig.

Lyder STiK som noget for dig? Meld dig til på kfs.dk/billet eller se mere på kfs.dk/stik

Hvor: KFS’ Ledertræningscenter på Ribevej 71, Ødsted, 7100 Vejle

Hvornår: Mandag den 2. juli til lørdag den 7. juli 2018

Pris: 550 kroner