Sommerferie i Bulgarien

Sommerferie i Bulgarien

Har du endnu ikke planlagt din sommerferie? Så får du her et billigt og unikt tilbud til en inspirerende ferie i Bulgarien!

Da der stadig er ledige pladser på turen til studenterkonferencen Summer Project i Bulgarien den 9.-21. juli 2016, forlænges fristen til den 26. juni.

Kort om konferencen:
Summer Project er en årligt tilbagevendende sommerkonference arrangeret af KFS i Bulgarien (BCSU). Den har til formål at skabe kulturel samhørighed og forståelse blandt europæiske studerende. Temaet for i år er ’Discovering Diversity’ og der vil være deltagere fra Danmark, Holland, Irland og Bulgarien. Konferencen består af en god blanding af undervisning, sociale lege/opgaver, ekskursioner til kulturelle attraktioner, studenteroplæg, socialt samvær, grillhygge, socialt arbejde og selvfølgelig også fritid til at slappe af ved poolen, gå en tur i den hyggelige by Tryavna og drikke en kold øl i varmen (cirka 30 °C). En perfekt mulighed for at skabe gode relationer til andre europæiske studerende og lære om deres kulturer, traditioner, religioner og historie.

Økonomi:
Konferencen er et Erasmus+ projekt støttet af EU, hvilket gør det muligt at tilbyde studerende mellem 18-30 år et billigt ferietilbud. Selve konferencen inklusiv indlogering på hotel, fuld forplejning, undervisning og materialer, ekskursioner og al transport i Bulgarien koster kun 80 euro (omkring 600 kroner). Hver deltager modtager 170 euro (1275 kroner) i rejsestøtte fra EU. Det vil sige, at når du har betalt konferencen, har du stadig 90 euro (675 kroner) tilbage, som kan dække en god del af din flybillet – det kan nærmest ikke svare sig at blive hjemme.

Målgruppe
Målgruppen er studerende (gymnasium eller videregående) mellem 18-30 år. Det er et krav, at man kan deltage hele konferencen, og at man minimum har et middelmådigt niveau i engelsk. Konferencen arrangeres af BCSU (Bulgarian Christian Student Union), som er en kristen studenterorganisation. Dertil skal nævnes, at konferencen er henvendt til alle studerende, uanset om man bekender sig til en religion eller ej. På samme måde er undervisningen ikke missional, men akademisk.

Læs mere om konferencen her:
http://www.bhss-org.com/summerproject.html

Dato for konferencen
9.-21. juli 2016

Indkvartering
Hotel Seasons, Tryavna, Bulgaria – www.seasons.tryavna.biz/en.html 

Rejseledere
Rejselederne i år er Niels og Sara Askholm, som vil stå for koordinering og være behjælpelig med flybilletter mv. 

Vil du med?
Hvis du gerne vil med (eller har opklarende spørgsmål), skal du sende en mail til niels@kfs.dk med følgende oplysninger:

  • Navn
  • Alder
  • Tlf., mail og adresse
  • Studie og studiested

Tilmeld dig gerne hurtigst muligt og inden den 26. juni.