Påskelejr 2017 er online

Vinteren har stadig godt fat i Danmark, men nu kan du opleve et stærkt sus af forår. Hjemmesiden for Påskelejr 2017 er nemlig kommet online.

Påskelejr 2017 er online

Dermed kan du allerede nu gøre dig klog på lejrens tema. Du kan læse programmet og få en introduktion til de hovedtalere, der besøger lejren. Der er også videopræsentationer til de forskellige spor, som udbydes i løbet af dagene.

Påskelejr 2017 er ét af KFS-årets absolutte højdepunkter. Og vanen tro ligger lejren i ugen op til påskedagene. Det er i år fra d. 8.–12. april. Igen i år bliver rammerne Skanderborg Uddannelsescenter.

Temaet for årets lejr er “Ståstedet – Standing in Awe of Him”. På hjemmesiden uddyber komitéen ordvalget for dette tema:

“Ligesom Luther fandt et ståsted og tog et standpunkt, så henviser vi med temaet til at stå ved korset og stå fast i Kristus. Undertitlen “Standing in Awe of Him“ er for at få peget tydeligt på Kristus som det centrum, vi refererer til, og for at signalere international konference.”

Og Påskelejr 2017 vil netop få et markant internationalt præg igennem hovedtalere som Lindsay Brown, Jonathan Lamb og Sarah Breuel.

Du kan læse mere om disse, samt finde alle andre praktiske informationer, inklusiv tilmelding, på hjemmesiden:

www.paaskelejr.dk

Hold også med Påskelejrs egen Facebook-side:

Facebook.com/paaskelejr