Påskelejr 2015: Himmellys

Tilmeldingen til årets påskelejr er åbnet og hjemmesiden er i luften. 

Påskelejr 2015: Himmellys

Så er tilmeldingen til årets Påskelejr åbnet.

Læs mere og tilmeld dig her: paaskelejr.dk

Temaet for lejren er HIMMELLYS
“For det er Gud, der virker i jer både at ville og at virke for hans gode vilje.Gør alt uden at give ondt af jer og uden indvendinger, så I kan være uangribelige og uden svig, Guds lydefrie børn midt i en forkvaklet og forvildet slægt, hvor I stråler som himmellys i verden.” Filiperbrevet kapitel 2, vers 13-15

Dette års tema er Himmellys for, som Paulus skriver i Filipperbrevet, stråler vi kristne som himmellys i verden. Det er et lys, som vi har fået givet af Gud. Et lys, som vi kan bade os i, og hvori vi kan se Guds kærlighed. Et lys, som skaber forvandling og kalder til refleksion. Et lys, som lyser gennem os til lys for andre.

På denne Påskelejr skal vi gennem Filipperbrevet tage udgangspunkt i dét, Jesus har gjort for os, for der at møde Guds lys. Dette kan vi gøre, fordi Filipperbrevet udfolder, hvordan Jesus med sit liv og sin død er grundlaget for vores liv. Med Jesus som lyskilden, der leder os, skal vi sammen fejre påske. Velkommen til Påskelejr 2015, hvor vi vil lade Guds lys skinne.

Forkyndere og undervisere
Blandt talerne er KFS’ generalsekretær Robert Bladt, der holder åbnings- og afslutningsmødet. Lørdag aften og gudstjenesten søndag har sogne- og garnisonspræst i Sct. Michaelis Kirke i Fredericia Peter Jacobsen sagt ja til. Relgionslærer og tidligere gymnasiesekretær Kathrine Kofod-Frederiksen er på mandag aften og tirsdag aften er det KFS-sekretær i Aarhus og Midtjylland Daniel Hougaard der skal forkynde.

Gym’erne får selskab af sognepræst i Kolding Michael Lerche Nygaard til bibeltimerne, hvor de videregående studerende kan lytte til nordmanden Håkon Sunde Pedersen, der er bibelskolelærer på Fjellhaug internasjonale Høgskole i Oslo.

Generalforsamling søndag
Søndag på lejren vil der være generalforsamling for alle medlemmer af KFS. Det bliver klokken 16, hvorefter alle medlemmer der ikke i forvejen deltager på lejren kan få aftensmad og komme med til aftenmøde gratis.

Læs mere, se program og meld dig til her:

paaskelejr.dk