Opvartning og inspiration: Gymlederweekend vendte stærkt tilbage

Den 14.-16. januar blev der meldt fulde huse på KFS’ bibelhøjskole, LTC, da 45 ledere fra gymnasieKFS-grupper over hele landet indtog skolen til en weekend fyldt med forkælelse, opvartning og ikke mindst inspiration på tværs af grupperne. Og det blev et brag af en weekend!

Opvartning og inspiration: Gymlederweekend vendte stærkt tilbage

Af Daniel Lønborg Andersen, elev på LTC

Fra den 14. til den 16. januar var der ekstra gang i KFS’ bibelhøjskole, LTC. Hertil var omkring 45 ledere fra hele landets KFS-grupper på de gymnasiale uddannelser nemlig strømmet til i forbindelse med den årlige Gymlederweekend. Formålet; at takke gymlederne for deres bærende arbejde i at kende Jesus og gøre Jesus kendt på gymnasierne – samt at opbygge, inspirere og udruste dem til deres videre arbejde.

Og et brag af en weekend blev det! Gymlederne fik blandt andet opvartning, god mad og sjove aktiviteter som tak for deres indsats. Eksempelvis havde LTC’erne arrangeret en overraskelsescafé – ‘Restaurant Koma’ – hvor gymlederne kvit og frit kunne få mad, snacks og drikkevarer samt fri servicering hele aftenen. Ja, faktisk var hele lejren ganske gratis for de mange gymledere, der i den grad har fortjent at blive både takket og vartet op!

Men det stoppede ikke her! Ud over tak, hygge og forkælelse, er der også et yderligere formål med Gymlederweekend, der også udgør en unik mulighed for at mødes som ledere på tværs af landet og inspirere hinanden. Isabel Langagergaard, som går i 3.G på Århus Katedralskole, fortæller om den del: “Det har været tiltrængt for mig personligt, hele den her type af fællesskab […] nye mennesker og interessante samtaler, hvor man kan dele liv med nogen, som ikke går i de samme kredse som dig og har de samme tanker og idéer som dig, fordi de har en helt anden hverdag.” Og Jesper Rugager fra Odense: “Jeg synes, det er vildt sjovt at snakke med alle de her engagerede mennesker, som er meget forskellige, om noget helt konkret: Hvad laver I i jeres KFS?”

Derudover var lejren pakket med åndeligt indhold i form af forkyndelse, lovsang, bøn og seminarer – alt sammen under temaet “I Jesu fodspor”. I den sammenhæng erfarede Isabel at blive klogere på, “hvordan man kan bruge sit lederskab til at være noget for folkene på ens studiested. […] Man føler sig fyldt op.” Rundt om det åndelige indhold var der også møder i smågrupper, hvor de nyligt fundne indtryk kunne bearbejdes og diskuteres gymlederne imellem.

Eneste anke: weekenden gik alt for hurtigt! Søndag eftermiddag kunne et både imponeret og opmuntret KFS-mandskab vinke farvel til en flok opfyldte og inspirerede gymledere. For dét, ønsker vi at takke jer gymledere – I er de sejeste, og vi ser allerede frem til næste år!