Ny konference for studerende

Til oktober inviterer KFS for første gang videregående studerende til Studielivskonference på LTC.

Ny konference for studerende

”Alt for mange oplever at der opstår to separate rum i deres studietid” siger lejransvarlig Kristian Kappel.

”Det ene rummer fagligheden, karrieren og studielivet. Det andet rummer troen og det kristne fællesskab. Studielivskonference er først og fremmet sat i verden for at modarbejde den tendens”.

Programmet
Udover muligheden for at møde studerende fra andre byer og studier byder programmet på fire forskellige undervisninger. Fredag aften underviser Uffe Steen lektor på Aalborg Katedralskole under overskriften ”Overbevisning idag – om tidsånd og tro”. Lørdag formiddag følger Lars Mollerup fra Aeropagos op med oplægget ”Sprog for tro – hvor skal vi mødes”. Begge oplæg handler om studieliv og tro, og samspillet mellem dem. Hvad der ellers sker kan du se på www.kfs.dk/studieliv 

God mad og intens hygge
Det hele omsluttes naturligvis af god mad fra et dedikeret køkkenteam. Udover undervisningen er studielivskonference nemlig tænkt som et pusterum i en ofte hektisk studiehverdag. Derfor er der også god tid til fællesskab og mulighed for at sove længe. Lørdag aften er der ”ild og dans”  på programmet. Hvad det indebærer må man tage med for at finde ud af.

Om konferencen
Studielivskonference afholdes på KFS´ Ledertræningscenter (LTC), fra fredag den 16. oktober til aftensmad og slutter søndag den 18. efter frokost. Der er 40 pladser i alt, og prisen er beskedne 200 kroner inklusiv alt undtagen transport.

Følg med på www.facebook.com/studielivskonference