Kom med på Discipeltræf!

Kan du mærke det? Er du klar? Halgulvet kalder. Madkøerne. Lovsangen. Forkyndelsen. Fællesskabet! Discipeltræf er tilbage – og Discipeltræf er for dig!

Kom med på Discipeltræf!

Vi skal holde Discipeltræf! Det er lige før, man får lyst til at knibe sig selv i armen. Kan det virkelig passe? Er Discipeltræf virkelig tilbage?

JA! Det er ganske vist. Nu er vi endelig klar til igen at byde dig velkommen på KFS’ helt store efterårslejr, Discipeltræf!

Det er i efterårsferien, den 16.-20. oktober. Det er i Skanderborg. Det er for dig, der går på en gymnasial uddannelse eller lige er blevet færdig med en. Det er fem dage fyldt med fællesskab, lovsang, forkyndelse, undervisning, nærvær, hygge og meget (meget) mere.

Men hvad skal vi så være sammen om? FRIKENDT! Dét er det overordnede tema, som vil komme til at løbe igennem hele Discipeltræf. FRIKENDT!

Der løber et budskab om frihed og frikendelse gennem alt, Jesus rører ved og forvandler – også os! Og det er lige netop dét, vi skal være sammen om på Discipeltræf ’21!

Vi skal male med de brede pensler og finde friheden midt i den store bibelske frelseshistorie. Dykke ned i, hvad det betyder, at vi er skabt til frihed. Og købt til frihed. At vi må leve i frihed. Dø i frihed. Genopstå i frihed.

Vi skal kigge på korset og den tomme grav. På dommen og på livet. Sætte friheden under mikroskop og lære mere om, hvad det vil sige, at vi er helt FRIKENDT!

Vi har lavet en hel hjemmeside, hvor du kan blive meget klogere på, hvad det er, Discipeltræf er for noget, hvem der kommer og taler, hvordan sovefaciliteterne er, hvordan programmet ser ud – og meget mere. Den hedder discipeltraef.dk

Ord kan simpelthen ikke beskrive, hvor meget vi glæder os til at se jer og være sammen med jer!