KFS'ere på tur til Israel

Jerusalem, Tibirias, Kapernaum, Betlehem og Nazaret… Alle sammen steder vi møder i Bibelens spændende fortællinger om Gud og mennesker. På en uge oplevede en gruppe KFS’ere at vandre rundt i byerne, hvor det hele foregik.

KFS'ere på tur til Israel

Af Alexander Vinkel Nielsen, KFS volontør i Østdanmark

I vinterferien havde Israelsmissionens Unge (IU) arrangeret en tur til Israel for gymnasieelever. 28 KFS’ere fra Østdanmark var afsted på en tætpakket tur, der bød på en rejse rundt i det land, hvor Jesus blev født, underviste, blev korsfæstet og sejrede over døden. Med IU’s dygtige folk som guides oplevede vi at få en større viden om kristendommens jødiske rødder, det jødiske folk og deres historie samt Israel som område.

Et af formålene med turen var også at give et kendskab til mission i udlandet samt til det arbejde, som IU gør for at bringe evangeliet tilbage til det folk, som vi selv har modtaget det fra. Derudover gav et møde med “Fellowship of Cristian Students in Israel” et indblik i arbejdet med at gøre Jesus kendt blandt de studerende i Israel.

I løbet af ugen var bibellæsning, bøn og lovsang samt leg, snak og hygge på lange gå- og busture med til at skabe et fællesskab, der helt sikkert vil vare ved længe.

Thomas Holm, Campus Bornholm
”Det, der efter hjemkomsten stadig får smilet frem på mine læber, er et møde med mennesker, hvor Jesus var fællesnævner på trods af sprog, kultur og andre forskelligheder!”

Inge Ramskov Hermanns, Nørre Gymnasium
”Det bedste var helt sikkert at være i det utrolige fællesskab, som blev opbygget i løbet af turen. Det gav udtrykket ’brødre og søstre i Kristus’ en ny betydning”.