KFS aflyser Discipeltræf

På baggrund af de ændrede retningslinjer i forhold til afholdelse af foreningsaktiviteter fra Dansk Ungdoms Fællesråd har KFS besluttet at aflyse dette års Discipeltræf.

KFS aflyser Discipeltræf

Det er med stor beklagelse, at KFS må aflyse årets Discipeltræf, der i år skulle have været afholdt som tre mindre lejre i efterårsferien fra den 12-14. oktober. Discipeltræf er KFS’ årlige nationale lejr i efterårsferien for elever på de danske ungdomsuddannelser, der normalt samler studerende fra hele landet omkring undervisning, forkyndelse og fællesskab.

Aflysningen sker på baggrund af ændrede anbefalinger i forhold til afholdelse af foreningsaktiviteter fra Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), fortæller Peter Bjerre, lejrchef og sekretariatsleder i KFS.

”Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi til det sidste havde håbet, at det ville blive muligt at afholde Discipeltræf, men som situationen ser ud i øjeblikket, kan vi desværre ikke se andre muligheder end at aflyse dette års Discipeltræf. Det er en meget ærgerlig situation, særligt fordi vi har mærket en meget stor efterspørgsel efter det fællesskab og den ressource, som Discipeltræf er for KFS’erne.

Vi har igennem hele planlægningsprocessen været i tæt kontakt med DUF og arbejdet efter de anbefalinger og retningslinjer, som DUF har fået fra Kulturministeriet. Efter weekendens ændringer lyder anbefalingen fra DUF, at alle foreningsaktiviteter med mere end 50 personer enten udskydes eller aflyses. Det tager vi derfor konsekvensen af.”

Generalsekretær i KFS, Christian Rasmussen, lægger ikke skjul på, at det på alle måder er et tab for KFS, at man nu aflyser dette års Discipeltræf:

”De nationale lejre er en vigtig del af vores samlede arbejde i KFS, for de giver et unikt fællesskab på tværs af de enkelte grupper, og vi får alle et boost til at løbe med KFS’ mission med at kende Jesus og gøre ham kendt på landets studiesteder. Så det er virkelig ærgerligt, at vi må aflyse Discipeltræf.

Heldigvis er KFS mere end lejre, og jeg glæder mig meget over alle de mange studerende, som hver uge laver KFS ude i det ganske danske land. Det er de studerende, der er KFS, så jeg ser stadig lyst på fremtiden, selvom vi virkelig ærgrer os i dag.”

Deltagere, som allerede er tilmeldt Discipeltræf, får naturligvis den fulde deltagerbetaling retur, dog er det ikke muligt at få refunderet betaling for medlemskab af KFS, som er tilkøbt i forbindelse med lejrbetalingen. Refusionen vil som udgangspunkt foregå automatisk. Har man har spørgsmål eller andre henvendelser, er man velkommen til at kontakte lejrchef, Peter Bjerre, på peter@kfs.dk eller telefon 35 43 82 82, lok. 3.