Indtryk fra PL 2015

Vi ser endnu engang tilbage på en Påskelejr med en masse gode oplevelser. Læs hvad fem af deltagerne sagde til at være med i år. Og find fakta fra lejren nederst.

Indtryk fra PL 2015

Jacob Rabjerg, Silkeborg Gymnasium
”Det er altid en dejligt oplevelse. Jeg var her sidste år også. Jeg kan rigtig godt lide at være sammen med nogle venner, jeg ikke ser så tit. Og så tror jeg, at jeg lige nu er et sted i mit liv, hvor jeg har brug for noget forkyndelse. Der har været en periode, hvor det ikke har fyldt særligt meget, og så er det egentlig rart at komme til et sted, hvor det er skemalagt for en, og hvor der er lavet en ramme omkring det.”

Andreas Nørgård Pedersen, Aarhus Katedralskole
”Det er min første gang. Jeg var også på KFS’ anden lejr, Discipeltræf, for et halvt år siden, og jeg går i 1.G, så det er også første mulighed. Indtil videre synes jeg, det er meget fedt – specielt det med at se sine efterskolevenner igen. Generelt har forkyndelsen været rigtig god. Ofte tænker man, at det er gerninger, man skal bygge sit liv på. Jeg ved godt, at man har hørt det mange gange før, men det handler virkelig om at komme til Jesus først, og så skal alt det andet nok komme. Det var særligt tydeligt i Peter Jakobsen prædiken.”

Louise Kragh, VGT
”Jeg synes, det er mega fedt. Jeg kom først i går aftes, men det er mega rart. Alle mennesker er bare så åbne og snakkesalige. Morgenmødet var godt. Det var rart, at han snakkede lidt, og så var der en lille pause, hvor vi selv kunne få lov til at snakke, og så gik han videre. På den måde kunne man selv få lov til at tænke lidt over tingene.”

Amalie Kristensen, Esbjerg Gymnasium
”Jeg synes også, det er godt. Det er udfordrende, når man får så meget undervisning, man skal lige sunde sig lidt over alt det, man får ind. Men jeg synes, det helt sikkert er godt.”

Randi Jønsson, Holstebro STX
”Jeg kan rigtig godt lide det. Det er egentlig meget fedt, at der er så mange mennesker, der har lyst til at komme her og støtte op om det. Det gør det endnu mere stærkt, at der er så mange, der kommer. Til lovsang synes jeg, det er rigtig godt. Det med, at man kan være så mange og synge. Og man har bare lov til at gøre, som man selv har lyst. Det kan jeg godt lide.”

 

FAKTA fra PL15:

Overnattende deltagere: 477 gym’ere + 207 stud’ere + 94 ledere.
Dagsgæster: cirka 500.
Flest deltagere: Tirsdag aften, cirka 1100.
Indsamlet til IFES og World Assembly mandag aften: 18.000 kroner
Indsamlet til LTC jubilæumsindsamlingen tirsdag aften: 30.000 kroner
Bekræftede nye fastgivere: 19 i alt 13.100 kroner årligt (vi modtager løbende flere)