Indtryk fra Discipeltræf

Her kan du læse om, hvad to deltagere, en ansat og en taler sagde om Discipeltræf.

Indtryk fra Discipeltræf

Johan Christensen, 1. år på Herning Gymnasium

Hvad synes du om at være på DT?
”Jeg synes, det er sjovt nok indtil videre. Det er første gang, jeg er her. Jeg tænkte, at der var en del lovsang og en masse forkyndelse. Jeg synes, der har været nogle gode taler.”

Søren Porsmose, 1. år på Herning HTX

Hvad synes du om Discipeltræf?
”Jeg synes, det er rigtigt rigtig hyggelig. Og fedt at der er så meget lovsang. Det er nok det jeg går mest op i, men jo også forkyndelsen. Det er også rigtig fedt. Jeg synes faktisk, at de taler der har været indtil videre har været rigtig rigtig gode. Lovsangen har altså også været helt vildt god.”

Jan Pahus Nissen, sekretær i Nord, ansvar for sjælesorg og forbøn.

Hvad syntes du om at være på Discipeltræf?
”Det er rigtig godt at være på Discipeltræf. Det er jo fantastisk at have været i gang med forberedelserne til det, se frem mod det, lande her og så se, at der er alle de her dejlige mennesker, som får lov at høre om Gud, får lov at blive udfordret og får lov at snakke med hinanden og andre. Det, syntes jeg, er stort.”

Er det det du oplever også?
”Jeg oplever, at der er gang i nogle gode snakke. Jeg synes, jeg oplever inde i salen til møderne, når der bliver sat gang i en snak dér, at folk er med, og at folk snakker. At der bliver sat tanker i gang.”

Hvad forventer du dig af dit område, sjælesorg og forbøn?
”Jeg håber, at der vil være god service. Jeg forventer, at der er et behov. Et behov for at få bedt ind i sit liv og få snakket om det, der fylder. Og jeg håber rigtig meget, at der er mange, der vil gøre brug af de muligheder. Jeg håber, det kan være med til at rykke nogle må skridt – og nogle store skridt for nogle måske. Og det tror jeg, det vil gøre”

Per Ladekjær, lærer på IMB, bibeltimeholder

Hvad synes du om Discipeltræf?
”Jeg synes, det er helt fantastisk at være her igen, kan man sige. Nu var jeg her sidste år, og har holdt nogle seminarer gennem tiden. Men Discipeltræf var faktisk ikke så stort dengang, jeg var KFS’er. Der var det for de få, men det har vokset sig stort, og det er da fantastisk.”

Hvad er det vigtigste, du skal sige?
”Det vigtigste, jeg skal sige, er, hvad Jesus har gjort for os, og hvad det betyder for Guds rige. Og det tror jeg, at jeg har fået sagt en hel del af i dag (søndag, red.). Det har altid været en drivkraft i KFS, og det har det også været hos mig selv, at det hele simpelthen udspringer af Jesu kærlighed til os, og hvad han har gjort for os. Så det er det vigtigste at sige. Og det har altid været en drifkraft at finde den der frihed – den evangeliske frihed – det, synes jeg, har kendetegnet KFS al den tid, jeg har kendt til KFS, og det synes jeg gerne, jeg vil give videre som taler.”

Har det været nemt at forberede dig til?
”Det er det aldrig. Men jeg synes, det har været spændende. Jeg får selv en masse med. Jeg synes, det er et godt tema, og at der er rigtig mange spændende aspekter af det, der er rigtig gode at tage op her.”