Givende lederweekend

Den 17.-19. januar blev 33 KFS-ledere forkælet i Ødsted med den årlige gymlederweekend. Læs her hvad nogle af deltagerne sagde om weekenden.

Givende lederweekend

Eva Marie Fredensborg Hansen, Christiansfeld, 1.g.

”Inden jeg skulle af sted på lejren, havde jeg det egentlig, som om jeg var en grønskolling, der skulle på lejr med de store, fordi jeg først skal være leder til næste år. Da vi ankom i fredags stod LTCerne og modtog os ved døren og pustede sæbebobler ud over os som en velkomst til lejren, og alle var så venlige og imødekommende lige fra begyndelsen af lejren. Så der gik ikke lang tid før snakken gik. Min følelse af at være den lille forsvandt derfor ret hurtigt. Det har været virkelig fedt indtil videre og lejren har givet mig meget med. Så jeg synes jeg har fået et grundlag for at skulle være leder i min KFS-gruppe til næste år.”

David Skarsholm, Odense, 1.g.

”Jeg har fået mange nye og gode ideer til hvordan vi kan arbejde i vores KFS-gruppe på Odense Katedralskole. Jeg tror jeg har fået øjnene op for, at der måske er nogle ting vi kan gøre bedre. Det er rigtig godt at kunne dele erfaringer med KFS-ledere fra andre gymnasier. Jeg snakkede med nogle fra Haderslev til en regionssamling, hvor vi var delt op i grupper for at dele erfaringer. Det var rigtig godt. Det er fedt at lejren ikke så stor, som f.eks. Discipeltræf. Det giver mulighed for at være sammen på anderledes måde og åbner for nogle dybere samtaler. Nu er jeg klar til at gå hjem og tage hånd om nogle ting i vores KFS-gruppe.”

Mads Haahr, Grindsted 2.g. 

”Jeg kan for mit eget vedkommende sagtens tænke at evangeliet er sandt og relevant ind i mit eget liv. Jeg ved også at det er relevant for andre omkring mig, men det at formidle det til andre, det kan være svært. Det kan være svært, at have mod til at tale med sine klassekammerater om sin tro. Så er det godt at komme og være med her på denne lejr blandt andre ledere, som jeg kan sparre med og samtidig få undervisning, der bekræfter mig i at det er sandt og relevant for alle. Det er godt vi kan mødes om det samme, nemlig vores tro. Det er rigtig godt og vigtigt at kunne hjælpe hinanden i det og ud af det blomstrer venskaber.”