Discipeltræf er ikke aflyst - men vi følger udviklingen tæt

Vi arbejder stadig på at afholde Discipeltræf i efterårsferien, men vi er opmærksomme på de nye restriktioner og retningslinjer og afventer udviklingen frem til den 4. oktober.

Discipeltræf er ikke aflyst - men vi følger udviklingen tæt

På det netop afholdte pressemøde i statsministeriet meddelte Mette Frederiksen, at der indføres en række nye landsdækkende restriktioner, herunder at forsamlingsforbuddet sænkes til 50 personer frem til den 4. oktober.

De gældende retningslinjer og restriktioner er indtil videre vedtaget frem til den 4. oktober. Det betyder også, at de indtil videre ikke er gældende for Discipeltræf 2020, der afholdes i efterårsferien fra mandag den 12. oktober til onsdag den 14. oktober på Sydvestjyllands Efterskole, Hedemølle Efterskole og Luthersk Missions Højskole.

Indtil videre arbejder vi derfor videre med planlægningen af Discipeltræf, men vi er meget opmærksomme på udviklingen i forhold til antallet af smittede og myndighedernes restriktioner.

Det er klart, at hvis situationen ikke forbedrer sig i de kommende uger, kan vi blive nødt til at kigge på, hvorvidt Discipeltræf kan afholdes indenfor retningslinjerne og ikke mindst på en måde, der er forsvarlig i forhold til den situation, vi står i som samfund.

Men det er ikke en beslutning, vi tager let på, og derfor har vi også valgt, at vi indtil videre trækker vejret dybt og beder for, at de nye restriktioner, der er blevet vedtaget i dag, kan være med til at vende den udvikling, vi ser i øjeblikket.

Fuld refusion ved en eventuel aflysning

Skulle det ske, at vi bliver nødt til at aflyse Discipeltræf 2020, vil de, der allerede har tilmeldt sig, få den fulde deltagerbetaling for lejren refunderet. Dog er det ikke muligt at få refunderet evt. betaling for medlemskab af KFS, heller ikke hvis man har valgt at blive medlem i forbindelse med tilmeldingen til lejren.

Hvis man har spørgsmål eller andre henvendelser i forbindelse med Discipeltræf, er man velkommen til at kontakte KFS’ sekretariatsleder, Peter Bjerre, på peter@kfs.dk, telefon 35 43 82 82, lok. 3 eller mobil 30 48 79 30 uden for de normale arbejdstider.