Dét skal du glæde dig til på Discipeltræf 2017

Hvad skal vi glæde os til på Discipeltræf i efterårsferien? Få tre gode svar her. Advarsel! Du får lyst til at smide alt du sidder med og stryge direkte til lejrtilmeldingen.

Dét skal du glæde dig til på Discipeltræf 2017

Hvis du har været af sted, ved du nok godt, hvad der gør KFS’ lejre specielle.

Men for at sprede budskabet og spidse hypen endnu mere til, har vi snakket med tre personer, der om nogen kan fortælle dig, hvad du skal glæde dig til.

Læs med her.

Marlene Holm, medlem af Discipeltræfs lejrkomite

Jeg synes, at der er en hel særlig stemning på Discipeltræf. Man har en følelse af, at hvad som helst kan ske – også i planlægningsprocessen. Jesus går med, og selv når man ikke tror, at enderne kan nå sammen, skal han nok få tingene til at lykkes, og sende de mennesker, der er brug for. 

Der er bare en velvilje fra oven og fra deltagernes side for at få DT til at blive godt, og så kan det næsten ikke blive andet.

 

Joakim Hjorth, seminarholder på DT17

Noget af det bedste på DT 2017 bliver de mange muligheder for at blive inspireret og udforske mere af, hvem Gud er – til møder, seminarer og ikke mindst Løvhytten, hvor man kan få plads og tid til at søge Gud sammen.

Der er noget helt særligt over at mødes med bekendte og ukendte, og have både dybe og lave snakke, henover flere dage. Det er en unik form for fællesskab, som jeg selv er helt tosset med!

 

Peter Stidsen, volontør i Syddanmark

Du skal glæde dig til Discipeltræf, fordi der er mulighed for, at Gud vil forny, forandre eller forvandle noget i dit liv. 

Du vil møde andre KFS’ere fra hele landet, din sekretær og din volontør, og vi vil sammen vandre et lille stykke i troen og livet sammen. Der er skarp forkyndelse og gode seminarer. Og så er der masser af muligheder for at snakke om glædelige og også hårde ting i livet – ting, som der måske ikke er så meget plads til at snakke om i hverdagen.

Kom med på Discipeltræf og bliv forvandlet!


Tilmelding til årets Discipeltræf foregår på kfs.dk under Lejrtilmelding. Tilmeldingsprisen stiger d. 1/10, så slå til nu.

Besøg www.discipeltraef.dk, hvor du finder program og praktisk information.

Følg Discipeltræf på facebook og tryk “Deltager” i facebookbegivenheden.