400 deltagere tjekker ind på efterårssmuk Discipeltræf

Godt 400 unge mennesker stimlede sammen til åbningsmøde lørdag, da dørene blev slået op for Discipeltræf 2018 på en usædvanlig smuk efterårsdag i Skanderborg.

400 deltagere tjekker ind på efterårssmuk Discipeltræf

Skoleårets første helt store KFS-begivenhed er netop nu undervejs i østjyske Skanderborg.

Lørdag blev Discipeltræf 2018 sparket i gang med over 400 unge studerende i sæderne, som alle havde prioriteret en lejr-oplevelse ud over det sædvanlige i efterårsferien.

Back to Jesus

Omkranset af løvtræer i en palette af smukke efterårsfarver, gør Skanderborg Gymnasium en skøn scene for lejren, der dette år har temaet Back to Jesus.

Dette tema blev allerede slået an i åbningsmødet, hvor generalsekretær Christian Rasmussen lagde snittet med et befriende skarpt fokus på evangeliets fritsættende skønhed.

På resten af lejren vil temaet fungere som en rød tråd, der tager deltagerne med på en rejse rundt i de grundlæggende sandheder om troen og Gud.

Rejsens mål? At flytte troens dybe fokus tilbage på Jesus.

Sunday, funday

Søndagen så den første bibeltime løbe af stablen – og da deltagerne jo alle er i gang med en ungdomsuddannelse, bød undervisningen naturligvis på efterfølgende gruppearbejde i responsgrupper.

Herudover var der sjov og spil i caféerne, mens en volleyturnering i solskinnet også var et hit.

Dagen slutter med et brag af en gudstjeneste, før hyggen i caféerne igen tager over sammen med den traditionsrige Åben scene. Denne vil helt sikkert igen kaste den særlige skøre og gakkede stemning over, hvad der peger på at blive endnu en dejlig KFS-lejr.

Discipeltræf fortsætter indtil onsdag formiddag og lejren er stadig åben for tilmeldinger – og alle er velkomne.