100% fokus på gym-ledere

En weekend sammen med gym-ledere fra hele landet? Hvor I skal opmuntres i – og takkes for - det store arbejde I gør i KFS? Og så er det gratis? Det lyder nærmest for godt til at være sandt - men det er det ikke!

100% fokus på gym-ledere

KFS inviterer igen i går til gym-lederweekend på KFS-centret i Ødsted. Det foregår d. 18-20. januar 2019, og er for alle gym-ledere og kommende gym-ledere. Det er en weekend med bøn, undervisning, forkyndelse, lovsang, seminarer og rig mulighed for at møde andre gym-ledere at udveksle erfaringer med.
Og hey – hvem ved, måske opstår der et nyt venskab eller to. Det er sket før her på egnen.

Jakob Højlund, forstander på LTC, står i spidsen for lejren sammen med volontørerne. Han understreger:

“Det bliver en weekend med 100 procent fokus på gym-lederne: Vi vil sørge rigtig godt for dem, både i form af solid forkyndelse og undervisning og særdeles relevante seminarer tilpasset deres situation. Der vil være lækker og nærende mad, og opvasketjanser eller lignende findes ikke! På LTC glæder vi os rigtig meget til at se jer d. 18.-20. januar!”

Så er du gym-leder, er det bare med at tilmelde dig! Kender du en gym-leder, har du hermed en opfordring til at prikke vedkommende på skulderen.

Sidste tilmelding er 14. december og der kan deltage max. 2 ledere fra hver KFS-gruppe. Der er 50 pladser, og det er først til mølle, -så skynd dig at tilmelde dig her!