Sekretærer

Lars Boje Sønderby Jensen
Studentersekretær i Østdanmark

Lars arbejder med de videregående studerende øst for Storebælt. Han er desuden ansvarshavende redaktør på studenterbladet Til Tro

Søren Aalbæk Rønn
Gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland

Søren er gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland. Det er ham, du skal tage fat i, hvis du skal til at starte på studie i Esbjerg, går på gymnasium i Holstebro eller bare gerne vil høre, om der er en KFS-gruppe på gymnasiet i Tønder.

Rebekka Barbara Friis Rasmussen
Gymnasiesekretær i Østdanmark

Rebekka er gymnasiesekretær øst for Storebælt og har fingeren på pulsen, når det gælder KFS-arbejdet på de gymnasiale uddannelser.

Anna Kiel Rughave
Gymnasie- og studentersekretær i Aarhus

Anna er studentersekretær i Aarhus og gymnasiesekretær i Aarhus og omegn.

Julie Øhrstrøm
Gymnasie- og studentersekretær i Nord- og Midtjylland

Julie er studenter- og gymnasiesekretær i Nordjylland og har base i Nordens Paris, Aalborg. I øjeblikket er hun dog på barsel indtil juli 2021.

Elisabeth Rønne-Hansen
Gymnasie- og studentersekretær i Nord

Elisabeth er vores sekretær i Nord, imens Julie er på barsel. Hun har base i Aalborg og er den, du skal tage fat i, hvis du gerne vil høre mere om at være KFS'er og studerende i Aalborg, har brug for lidt inspiration til jeres KFS-gruppe på gymnasiet eller bare gerne vil vende nogle tanker med et andet menneske.

Morten Højlund Wibe
Gymnasie- og studentersekretær på Fyn og i Syddanmark

Morten er studenter- og gymnasiesekretær. Han holder styr på KFS-arbejdet på gymnasiale uddannelser i Trekantområdet og på Fyn, mens hans rolle på de videregående uddannelser rækker fra Nyborg til den østlige del af Sydjylland helt til Sønderborg.

Henriette Engberg Vinkel
Medvandringskonsulent

Henriette arbejder som medvandringskonsulent i KFS i et projekt, der er stablet på benene sammen med en række kristne børne- og ungdomsorganisationer. Hvis du gerne vil være klogere på, hvad medvandring er for en størrelse, så er du mere end velkommen til at tage fat i Henriette, og hun kommer også gerne på besøg i jeres gruppe og holder et oplæg om det.

Lisa Rom Boye
Sekretær for International Student Ministry

Lisa arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Hun har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.

Sara Friis Børty
Sekretær i Grønland

Sara er på pletten, når det gælder KFS-arbejde i Grønland. Hun har base i Nuuk.

Mathias Schultz Laursen
Studentermedarbejder i Grønland

Mathias er studentermedarbejder i Grønland, og hjælper til med arbejdet der sammen med KFS-sekretær Sara Friis Børty. Han har base i Nuuk.

Amalie Haahr
Volontør i Nord

Amalie er volontør i det nordlige Danmark, hvor hun arbejder sammen med Elisabeth om at støtte op om KFS-arbejdet i regionen.

Jonathan O. Rasmussen
Volontør i Øst

Jonathan er volontør i Østdanmark og danner sammen med Rebekka en dynamisk duo, der støtter op om KFS-arbejdet rundt om på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt.

Andreas Ø. Jacobsen
Volontør i Syd

Andreas er volontør i Syd og skal sammen med Morten støtte KFS-arbejdet på Fyn og i Syddanmark.

Daniel Solgaard
Studentermedhjælper på Roskilde Universitet

Daniel er ansat på deltid som studentermedhjælper i KFS. Han har et særligt fokus på at etablere og støtte et kristent studenterarbejde på Roskilde Universitet.

Mathias Gottfred Jensen
Studentermedhjælper i KFS i Aarhus og omegn

Mathias er ansat som studentermedhjælper i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om KFS-arbejdet blandt gymnasieelever i Aarhus og omegn og fælles-KFS for gymnasieelever i Aarhus.

Mathias Mikkelsen
Studentermedhjælper i fælles-KFS i Aarhus

Mathias er ansat som studentermedhjælper i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om fælles-KFS for gymnasieeleverne i Aarhus.