Sekretærer

Lars Boje Sønderby Jensen
Studentersekretær i Østdanmark

Lars er KFS-sekretær for de videregående studerende i KFS-området 'Østdanmark'. Du kan f.eks. tage fat i Lars, hvis du drømmer om at starte en KFS-gruppe på dit studiested eller gerne vil vide mere om hvordan KFS ser ud som studerende i Østdanmark. Han er desuden ansvarshavende redaktør på studenterbladet Til Tro.

Søren Aalbæk Rønn
Gymnasie- og studentersekretær i Vest- og Sønderjylland

Søren er gymnasie- og studentersekretær i KFS-området 'Vest- og Sønderjylland'. Det er ham, du skal tage fat i, hvis du skal til at starte på studie i Esbjerg, går på gymnasium i Holstebro eller bare gerne vil høre, om der er en KFS-gruppe på gymnasiet i Tønder.

Rebekka Barbara Friis Rasmussen
Gymnasiesekretær i Østdanmark

Rebekka er gymnasiesekretær i KFS-området 'Østdanmark'. Rebekka har fingeren på pulsen, når det gælder KFS-arbejdet på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt, så tøv ikke med at tage fat i hende, hvis du f.eks. gerne vil i kontakt med en KFS-gruppe på dit studiested. Eller måske selv starte en?

Anna Kiel Rughave
Gymnasie- og studentersekretær i Østjylland

Anna er studenter- og gymnasiesekretær i KFS-området 'Østjylland'. Anna er kun en mail eller et opkald væk, hvis du gerne vil have besøg i jeres gruppe, inspiration eller bare en snak om KFS-livet.

Julie Øhrstrøm
Gymnasie- og studentersekretær i Nord- og Midtjylland

Julie er studenter- og gymnasiesekretær i KFS-området 'Nord- og Midtjylland'. Hun er den, du skal tage fat i, hvis du gerne vil høre mere om KFS på dit gymnasie, hvordan KFS ser ud som studerende i Aalborg eller bare gerne vil vende nogle tanker med et andet menneske.

Henriette Engberg Vinkel
Gymnasie- og studentersekretær for Fyn og Trekanten

Henriette er studenter- og gymnasiesekretær for KFS-området 'Fyn og Trekanten'. Har du spørgsmål om KFS, livet, troen – eller sidder du og vil gerne enten starte eller være med i en KFS-gruppe på dit studiested i Fyn og Trekanten, så er det Henriette, du skal tage fat i!

Lisa Rom Boye
Sekretær for International Student Ministry

Lisa arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Hun har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.

Sara Friis Børty
Sekretær i Grønland

Sara er på pletten, når det gælder KFS-arbejde i Grønland. Hun har base i Nuuk.

Ruth Eva Osmundsen
KFS-sekretær i Etiopien

Ruth er udsendt til Etiopien af KFS. Her er hun tilknyttet den evangeliske studenterbevægelse EvaSUE, hvor hun blandt andet er med til at klæde nye studentersekretærer på til deres opgaver og arbejder med udviklingen af EvaSUE som organisation.

Mathias Gottfred Jensen
Studentermedhjælper i KFS i Aarhus og omegn

Mathias er ansat som studentermedhjælper i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om KFS-arbejdet blandt gymnasieelever i Aarhus og omegn og fælles-KFS for gymnasieelever i Aarhus.