Sekretærer

Lars Boje Sønderby Jensen
Studentersekretær i Østdanmark

Lars arbejder med de videregående studerende øst for Storebælt. Han er desuden ansvarshavende redaktør på studenterbladet Til Tro

Søren Aalbæk Rønn
Gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland

Søren er gymnasie- og studentersekretær i Syd- og Vestjylland. Det er ham, du skal tage fat i, hvis du skal til at starte på studie i Esbjerg, går på gymnasium i Holstebro eller bare gerne vil høre, om der er en KFS-gruppe på gymnasiet i Tønder.

Rebekka Barbara Friis Rasmussen
Gymnasiesekretær i Østdanmark

Rebekka er gymnasiesekretær øst for Storebælt og har fingeren på pulsen, når det gælder KFS-arbejdet på de gymnasiale uddannelser.

Anna Kiel Rughave
Gymnasie- og studentersekretær i Aarhus

Anna er studentersekretær i Aarhus og gymnasiesekretær i Aarhus og omegn.

Julie Øhrstrøm
Gymnasie- og studentersekretær i Nord- og Midtjylland

Julie er studenter- og gymnasiesekretær i Nordjylland og har base i Nordens Paris, Aalborg. Hun er den, du skal tage fat i, hvis du gerne vil høre mere om KFS på dit gymnasie i nord, hvordan KFS ser ud som studerende i Aalborg, hvis du har brug for lidt inspiration til jeres KFS-gruppe eller bare gerne vil vende nogle tanker med et andet menneske.

Morten Højlund Wibe
Gymnasie- og studentersekretær på Fyn og i Syddanmark

Morten er studenter- og gymnasiesekretær. Han holder styr på KFS-arbejdet på gymnasiale uddannelser i Trekantområdet og på Fyn, mens hans rolle på de videregående uddannelser rækker fra Nyborg til den østlige del af Sydjylland helt til Sønderborg.

Henriette Engberg Vinkel
Medvandringskonsulent

Henriette arbejder som medvandringskonsulent i KFS i et projekt, der er stablet på benene sammen med en række kristne børne- og ungdomsorganisationer. Hvis du gerne vil være klogere på, hvad medvandring er for en størrelse, så er du mere end velkommen til at tage fat i Henriette, og hun kommer også gerne på besøg i jeres gruppe og holder et oplæg om det.

Lisa Rom Boye
Sekretær for International Student Ministry

Lisa arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Hun har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.

Sara Friis Børty
Sekretær i Grønland

Sara er på pletten, når det gælder KFS-arbejde i Grønland. Hun har base i Nuuk.

Ruth Eva Osmundsen
KFS-sekretær i Etiopien

Ruth er udsendt til Etiopien af KFS. Her er hun tilknyttet den evangeliske studenterbevægelse EvaSUE, hvor hun blandt andet er med til at klæde nye studentersekretærer på til deres opgaver og arbejder med udviklingen af EvaSUE som organisation.

Kristina Eskildsen
Volontør i Vest

Kristina er volontør i Vest og på LTC. Hun arbejder sammen med Søren om at støtte op om KFS-arbejdet i Vest, og så er hun også en del af lærerteamet på LTC.

Magnus Bruun Hedegaard
Volontør i Nord

Magnus er volontør i det nordlige Danmark, hvor han arbejder sammen med Julie om at støtte op om KFS-arbejdet i regionen.

Stefan Mocanu Jensen
Volontør i Øst

Stefan er volontør i Østdanmark og danner sammen med Rebekka en dynamisk duo, der støtter op om KFS-arbejdet rundt om på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt.

Ingeborg Hermann Kristoffersen
Volontør i Syd

Ingeborg er volontør i Syd og skal sammen med Morten støtte op om KFS-arbejdet på Fyn og i Syddanmark.

Daniel Solgaard
Studentermedhjælper på Roskilde Universitet

Daniel er ansat på deltid som studentermedhjælper i KFS. Han har et særligt fokus på at etablere og støtte et kristent studenterarbejde på Roskilde Universitet.

Mathias Gottfred Jensen
Studentermedhjælper i KFS i Aarhus og omegn

Mathias er ansat som studentermedhjælper i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om KFS-arbejdet blandt gymnasieelever i Aarhus og omegn og fælles-KFS for gymnasieelever i Aarhus.

Mathias Mikkelsen
Studentermedhjælper i fælles-KFS i Aarhus

Mathias er ansat som studentermedhjælper i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om fælles-KFS for gymnasieeleverne i Aarhus.