Sekretærer

Lars Boje Sønderby Jensen
Studentersekretær i Østdanmark

Lars er KFS-sekretær for de videregående studerende i KFS-området 'Østdanmark'. Du kan f.eks. tage fat i Lars, hvis du drømmer om at starte en KFS-gruppe på dit studiested eller gerne vil vide mere om hvordan KFS ser ud som studerende i Østdanmark. Han er desuden ansvarshavende redaktør på studenterbladet Til Tro.

Søren Aalbæk Rønn
Gymnasie- og studentersekretær i Vest- og Sønderjylland

Søren er gymnasie- og studentersekretær i KFS-området 'Vest- og Sønderjylland'. Det er ham, du skal tage fat i, hvis du skal til at starte på studie i Esbjerg, går på gymnasium i Holstebro eller bare gerne vil høre, om der er en KFS-gruppe på gymnasiet i Tønder.

Kristina Eskildsen
Gymnasiesekretær i Østdanmark

Kristina er gymnasiesekretær i KFS-området 'Østdanmark'. Kristina har fingeren på pulsen, når det gælder KFS-arbejdet på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt, så tøv ikke med at tage fat i hende, hvis du f.eks. gerne vil i kontakt med en KFS-gruppe på dit studiested. Eller måske selv starte en?

Anders Kildahl Keseler
Gymnasie- og studentersekretær i Østjylland

Anders er vores studenter- og gymnasiesekretær i KFS-området 'Østjylland', imens Anna er på barsel. Anders er (også) kun en mail eller et opkald væk, hvis du gerne vil have besøg i jeres gruppe, inspiration eller bare en snak om KFS-livet.

Anna Kiel Rughave
Gymnasie- og studentersekretær i Østjylland

Anna er studenter- og gymnasiesekretær i KFS-området 'Østjylland'. Hun er i øjeblikket på barsel og vikarieres af Anders Kildahl Keseler.

Julie Øhrstrøm
Gymnasie- og studentersekretær i Nord- og Midtjylland

Julie er studenter- og gymnasiesekretær i KFS-området 'Nord- og Midtjylland'. Hun er den, du skal tage fat i, hvis du gerne vil høre mere om KFS på dit gymnasie, hvordan KFS ser ud som studerende i Aalborg eller bare gerne vil vende nogle tanker med et andet menneske.

Henriette Engberg Vinkel
Gymnasie- og studentersekretær for Fyn og Trekanten

Henriette er studenter- og gymnasiesekretær for KFS-området 'Fyn og Trekanten'. Har du spørgsmål om KFS, livet, troen – eller sidder du og vil gerne enten starte eller være med i en KFS-gruppe på dit studiested i Fyn og Trekanten, så er det Henriette, du skal tage fat i!

Lisa Rom Boye
Sekretær for International Student Ministry

Lisa arbejder med at etablere KFS-arbejde for internationale studerende i Danmark. Hun har base i København, men kan selvfølgelig kontaktes for opgaver, ressourcer og inspiration i hele landet.

Sara Friis Børty
Sekretær i Grønland

Sara er vores KFS-sekretær i Grønland, hvor hun sammen med de grønlandske studerende er ved at finde ud af, hvordan KFS ser ud på grønlandsk for både gymnasieelever og universitetsstuderende.

I øjeblikket er Sara på barsel, men arbejdet bliver løbet godt videre af Daniel Boel og Ivalo Knudsen.

Daniel Boel Nielsen
KFS-sekretær i Grønland

Imens Sara er på barsel, er det Daniel, der knokler på som KFS-sekretær i Grønland sammen med vores studentermedarbejder, Ivalo. Han er altid klar på at tage en snak om, hvordan det arbejde ser ud, og hvordan du/I kan være med og støtte op om det. Daniel har base i Nuuk.

Ruth Eva Osmundsen
KFS-sekretær i Etiopien

Ruth er udsendt til Etiopien af KFS. Her er hun tilknyttet den evangeliske studenterbevægelse EvaSUE, hvor hun blandt andet er med til at klæde nye studentersekretærer på til deres opgaver og arbejder med udviklingen af EvaSUE som organisation.

Annika Jacobsen
Volontør i Vest- og Sønderjylland

Annika er volontør i Vest- og Sønderjylland, hvor hun arbejder sammen med Søren om at støtte op om KFS-grupperne i området.

Christoffer Rafael Kofod Techow
Volontør i Østdanmark

Christoffer er volontør i Østdanmark og arbejder sammen med Kristina om at støtte op om KFS-grupperne rundt omkring på de gymnasiale uddannelser øst for Storebælt.

Daniel Lønborg Andersen
Volontør i Nord- og Midtjylland

Daniel er volontør i området Nord- og Midtjylland, hvor han sammen med Julie er med til at støtte op om KFS-arbejdet der.

Sarah Klejnstrup
Volontør i Fyn og Trekanten

Sarah er volontør i området 'Fyn og Trekanten' og arbejder sammen med Henriette om at støtte op om KFS-arbejdet og -grupperne der.

Mathias Gottfred Jensen
Studentermedhjælper i KFS i Aarhus og omegn

Mathias er ansat som studentermedarbejder i KFS. Han arbejder særligt med at støtte op om KFS-arbejdet blandt gymnasieelever i Aarhus og omegn og fælles-KFS for gymnasieelever i Aarhus.